Budi dio naše mreže

Ključna riječ: 72-sata-bez-kompromisa

„72 sata bez kompromisa“ prvi put u Veloj Luci na Korčuli

Najveći volonterski projekt u Hrvatskoj „72 sata bez kompromisa“ prvi put je ove godine održan na otoku Korčuli u Veloj Luci. Više od 80 mladih proteklog vikenda izdvojilo je svoje vrijeme kako bi u različitim akcijama pomogli svojoj zajednici.

FOTO Započeo volonterski projekt "72 sata bez kompromisa"

Misama i predstavljanjem akcija u 19 hrvatskih gradova službeno je otvoren ovogodišnji volonterski projekt "72 sata bez kompromisa". Inače međunarodni projekt ove se godine deveti puta održava diljem Hrvatske pod geslom "Probudi se".

Misa za blagoslov i uspjeh volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“

Večernju misu na kojoj se posebno molilo za blagoslov i uspjeh volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“, koji se ove godine peti puta održava u Slavonskom Brodu pod geslom "Probudi se" , predvodio je u srijedu 12. listopada u župi Gospe Brze Pomoći studentski kapelan vlč. Robert Farkaš.

Split će postati grad volontiranja

"Moje iskustvo je da mladi žude za kvalitetnim sadržajem i osjećajem pripadnosti. Žele raditi na sebi i imati osjećaj svrhovitosti života. Sudjelovanje u ovakvim programima zapravo ispunjava tu potrebu da osoba pronađe druge koji slično razmišljaju i žele graditi bolji svijet oko sebe. To je ključ psihofizičkog i duhovnog rasta. Ako želite pronaći puno dobrih projekata i mnoštvo dobrih ljudi, Studentski katolički centar Split je tu za vas, kao i drugi SKAC-evi diljem Hrvatske", rekla je Doris.

U Domu za starije osobe Centar održan najavni događaj "72 sata bez kompromisa" u Zagrebu

Uz pjesmu, ples, radionice slikanja, igranje šaha, društvene igre i ugodne razgovore, zagrebački volonteri u Domu za starije osobe Centar u subotu 1. listopada najavili su ovogodišnji volonterski projekt “72 sata bez kompromisa” u Zagrebu. Na Međunarodni dan starijih osoba promicali su međugeneracijsku solidarnost, a mladost, kojoj je posebno stalo do starijih, donijela je veliku radost korisnicima doma koji su zaplesali i zapjevali uz gitaru, primili kistove i slikali, pokazali da bolje igraju šah (i stolni tenis) od mladih te da u njima itekako ima života i životne mudrosti.

"72 sata bez kompromisa" po prvi puta u Veloj Luci

„Probudi se!“ – slogan je to pod kojim će više od 3500 mladih ove godine, od 13. do 16. Listopada, volontirati na 450 volonterskih akcija na 19 lokacija diljem Lijepe Naše. Prijaviti se mogu mladi od 15 do 35 godina i to već danas jer su prijave za najveći volonterski projekt u Hrvatskoj službeno otvorene. A od ove godine u projekt su uključena i dva nova grada Belišće i Vela Luka. O volonterskoj akciji u Veloj Luci za Hrvatsku katoličku mrežu govorio je novi župnik Župe sv. Josipa don Hrvoje Katušić.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja