Budi dio naše mreže

Slavlje povodom 20. obljetnice djelovanja Franjevačke mladeži u Kočerinu održano je 13. rujna te je uz misno slavlje organiziran i veliki koncert duhovne glazbe koji je okupio velik broj izvođača.

/ ps

U Kočerinu se obilježilo 20. obljetnica djelovanja Franjevačke mladeži, na način koji mjesto odavno ne pamti.

Program, koji se vodio geslom “Veseli navjestitelji Tvoga kraljevstva” je započeo 13. rujna predavanjem fra Mire Šege, prvoga duhovnoga asistenta i svjedočanstvom bivše framašice Željke Topić. Potom je bilo misno slavlje u sklopu kojeg su bili Obredi primanja i obećanja u Frami te je misu predvodio fra Marin Karačić, područni duhovni asistent Frame u BiH.

Foto: fra Mario Knezović

Jedna je posebnost bila i ta što su misu animirali brojni naraštaji Franjevačke mladeži, a tom je prigodom i tiskana brošura o Frami Kočerin.

Program je nastavljen ispred kočerinske crkve gdje je održan koncert duhovne glazbe na kojemu su nastupali Frama Kočerin, fra Marin Karačić, fra Luka Ćorić, Jelena Skoko, Leron Lasić, Frama Čerin te Drina Dodig. Frama Kočerin je ujedno prvi put izvela pjesmu “Dođi i raduj se”, svojevrsna himna proslave.

Foto: fra Mario Knezović

Osim glazbenih nastupa, izmijenjivali su se i scenski nastupi i svjedočanstva. Cijelo je slavlje zaključio župnik i duhovni asistent u Kočerinu fra Mario Knezović zahvalom te završna izvedba svih izvođača i vatromet.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja