Budi dio naše mreže

Ključna riječ: dr-sc-fra-mario-knezovic

FRA MARIO KNEZOVIĆ Kako se ponašati u crkvi?

"Prije svega trebali bi biti dolični i dostojanstveni, pobožni i Bogu predani. Nažalost, uvijek nije tako, u većini slučajeva jest, ali potrebno je još više. Prije svega trebali bismo naše razgovore ostaviti već pred crkvom", naglasio je fra Mario Knezović.

FRA MARIO KNEZOVIĆ Blagoslivljaj one koji te proklinju

Fra Mario Knezović rekao je kako je blagoslivljanje onih koji nas proklinju zaista težak zadatak, ali ga je moguće postići ako spoznamo da ljude nećemo nadići njihovim oružjima mržnje nego ljubavlju i dobrotom.

Uključite se u molitvu svećenika i vjernika za narod

U subotu, 13. studenoga u 21,15 sati, desetorica svećenika Crkve u Hrvata predvodit će molitvu za narod u izazovnome vremenu. Molitvu ćete moći pratiti i moliti uživo sa svećenicima u 21,15 sati.

Vapaj četvorice svećenika u izazovnim vremenima obilježenima bolešću Covid-19

Četvorica hrvatskih svećenika uputili su javnosti svoje video i pisane poruke kojima, kako sami ističu, žele dati doprinos istini, poštivanju savjesti i autentičnoj slobodi – u ljubavi, odgovornosti i poštovanju prema svakom čovjeku i u sinovskoj odanosti Crkvi i njezinim poglavarima. Kao svoj doprinos svećenici nude plod osobnog istraživanja i svjedočenja i pozivaju na argumentiran i dobronamjeran dijalog.

Fra Mario Knezović: U emisiji Agape izgovaraju se poruke koje se sve manje čuju u medijima

"Činjenica je da sam ugostio 1254 osobe, a za svaku emisiju sam se morao pripremiti, istraživati, čitati, ljude u razgovoru slušati... To je za mene jedno veliko bogatstvo jer je riječ o ljudima različitih uvjerenja, životnih pogleda. Ponekad me pitaju kada ću prestati s emisijom? Prestat ću onoga trenutka kada na radio budem odlazio odraditi emisiju tek toliko da ju odradim i kad ugostim nekoga zbog nekih interesa. Eto, kada se to dogodi, neće više biti emisije Agape. Bogu hvala, do sada se to još nikada nije dogodilo", rekao je u razgovoru za HKR fra Mario Knezović, urednik emisije Agape koja će na radio postaji Mir Međugorje večeras biti emitirana 1000. put.

Fra Mario Knezović svećenicima: "Jeste li spremni biti s mladima od 19 do 22 sata?"

Frama Kočerin slavi 20 obljetnicu svoga osnutka. Tim povodom izišla je nova pjesma Frame "Dođi i raduj se", a za naš portal o mladima je govorio kočerinski župnik fra Mario Knezović. Između ostaloga je naglasio: "Mladi žele da ih njihov duhovni pastir razumije, da je dio njihovih priča, da je spreman zažmiriti na neke njihove trenutke slabosti, da nije neki policajac i supervizor Isusa Krista ovdje na zemlji, nego onaj koji uz sve svoje slabosti drugima pokušava biti barem mali primjer i kotačić u njihovim traženjima, da oni dadnu od sebe sve najbolje."

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja