Budi dio naše mreže

Ključna riječ: dr-sc-fra-mario-knezovic

Fra Mario Knezović: U emisiji Agape izgovaraju se poruke koje se sve manje čuju u medijima

"Činjenica je da sam ugostio 1254 osobe, a za svaku emisiju sam se morao pripremiti, istraživati, čitati, ljude u razgovoru slušati... To je za mene jedno veliko bogatstvo jer je riječ o ljudima različitih uvjerenja, životnih pogleda. Ponekad me pitaju kada ću prestati s emisijom? Prestat ću onoga trenutka kada na radio budem odlazio odraditi emisiju tek toliko da ju odradim i kad ugostim nekoga zbog nekih interesa. Eto, kada se to dogodi, neće više biti emisije Agape. Bogu hvala, do sada se to još nikada nije dogodilo", rekao je u razgovoru za HKR fra Mario Knezović, urednik emisije Agape koja će na radio postaji Mir Međugorje večeras biti emitirana 1000. put.

Fra Mario Knezović svećenicima: "Jeste li spremni biti s mladima od 19 do 22 sata?"

Frama Kočerin slavi 20 obljetnicu svoga osnutka. Tim povodom izišla je nova pjesma Frame "Dođi i raduj se", a za naš portal o mladima je govorio kočerinski župnik fra Mario Knezović. Između ostaloga je naglasio: "Mladi žele da ih njihov duhovni pastir razumije, da je dio njihovih priča, da je spreman zažmiriti na neke njihove trenutke slabosti, da nije neki policajac i supervizor Isusa Krista ovdje na zemlji, nego onaj koji uz sve svoje slabosti drugima pokušava biti barem mali primjer i kotačić u njihovim traženjima, da oni dadnu od sebe sve najbolje."

Fra Mario Knezović: Priča Isusu o časnim sestrama s koronavirusom

Župnik u Kočerinu, BiH, Fra Mario Knezović pripremio je na uočnicu Cvjetnice tekst "Priča Isusu o časnim sestrama s koronavirusom". "Kad smo očekivali da će novine i internetski portali zapisati kako su časne sestre zaražene zato što su nesebično služile napuštenu djeci i mlade u Majčinu selu, mi smo čuli i pročitali osudu. A te djevice, koje su tebi posvećene, svoj cijeli, baš cijeli život, dadoše tuđoj djeci, a svoje su se biološke djece radi Kraljevstva Božjega i djevičanstva odrekle", poručuje fra Mario.

Može li nam društvo određivati s kime ćemo ulaziti u brak? Evo što kaže fra Mario Knezović

Dr. sc. fra Mario Knezović održao je prošli tjedan duhovni seminar za mlade u Kočerinu, u Bosni i Hercegovini. "Televizijskim projektom 'Brak na prvu' udara se na svetu stvar - slobodnu volju, slobodni pristanak i slobodnu odluku jer ni jedan brak nije valjan ako privola nije bila ispravna, a ovdje se ne govori ni o privoli, niti o pristanku niti o zrelosti. Ta predstava je napravljena kako bi čovjek bio pretvoren u tehnološko biće. Žele poručiti kako je čovjek skup tvari, a netko će drugi odlučivati s kim ćeš i kako ćeš", poručuje fra Mario.

Fra Mario Knezović: Nužno je zaustaviti udar na brak, obitelj i spolni život mladih

„Dragi mladi, iskrena ljubav će vas uvijek dovesti do seksa, ali vas seks nikada neće dovesti do iskrene ljubavi. Zato ne žurite u spolne odnose koji će vam puno više odnijeti, a osim grižnje savjesti, ništa vam neće dati”, poručio je, između ostaloga, fra Mario Knezović mladima na Duhovnom seminaru u Kočerinu.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja