Budi dio naše mreže

Počinje 31. Međunarodni molitveni festival mladih koji možete pratiti online

Ovogodišnji 31. Međunarodni molitveni festival mladih održat će se od 1. do 6. kolovoza u Međugorju. Svečano otvorenje Mladifesta je u subotu u 19 sati.

/ mp

Ovogodišnji Mladifest bit će samo u popodnevnom terminu, a cjelokupan program Mladifesta 2020. moći ćete pratiti putem službenog medijskog kanala Media Mir Međugorje (radiopostaje, Youtubea, Facebooka, Instagrama), javlja portal Radiopostaje Mir Međugorje.

Uvodna emisija na kanalima Media Mir Međugorje bit će u 17:45 prije molitve krunice u 18 sati i službenog otvorenja u 19 sati.

Prvoga dana misu svečanog otvorenja Mladifesta u 19 sati predslavit će nuncij u BiH, mons. Luigi Pezzuto, drugu večer provincijal hercegovačke franjevačke provincije dr. fra Miljenko Šteko, treću mons. Tomo Vukšić, nadbiskup koadjutor Vrhbosanske nadbiskupije, četvrtu večer mons. Henryk Hoser, apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje, a petu večer kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit Vrhbosanske nadbiskupije.

Kanalima livestreama Media Mir Međugorje izravno možete pristupiti putem službene stranice www.medjugorje.hr. Ovogodišnji program prevodit će se na hrvatski, engleski, talijanski, njemački, francuski, poljski, španjolski,slovački, ruski i mađarski jezik.

Svjedočanstva i kateheze ove godine bit će samo u popodnevnom programu, a sve završava u četvrtak 6. kolovoza misom na Križevcu.

Cjelokupan program Mladifesta 2020. možete pogledati OVDJE.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja