Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mladifest-u-medugorju

PRATITE SUSRET ONLINE Papina poruka mladima za 31. Mladifest u Međugorju

Papa Franjo na početku 31. Međunarodnog molitvenog susreta mladih u Međugorju mladima je uputio poruku koju je donio apostolski nuncij u BiH nadbiskup Luigi Pezzuto, a mladima cijelog svijeta pročitali su je u usbotu prilikom svečanog otvorenja mladi iz župe Međugorje Ana Miloš i Andrija Šego, kojima je nuncij Pezzuto i uručio ovu poruku. Ovogodišnji 31. Međunarodni molitveni festival mladih održava će se od 1. do 6. kolovoza u Međugorju.

Svečano otvoren 31. Mladifest u Međugorju

Počeo je 31. Međunarodni susret mladih u Međugorju. Na početku su framaši izišli sa zastavama 110 zemalja čiji su predstavnici ranijih godina dolazili u Međugorje, a ove godine zbog pandemije koronavirusa to nije bilo moguće.

Mons. Hoser: Ovogodišnji Mladifest se zbog epidemioloških mjera održava u drugačijem obliku

Uoči početka 31. Međunarodnog molitvenog susreta mladih u Međugorju u subotu, 1. kolovoza, a koji se održava pod geslom ”Dođite i vidjet ćete!” (Iv 1,39), održana je konferencija za medije. S brojnim novinarima iz mnogih zemalja svijeta razgovarali su nadbiskup Henryk Hoser, apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje i fra Marinko Šakota, međugorski župnik.

"Mladifest" u Međugorju će se ipak održati

Međugorski župnik fra Marinko Šakota potvrdio je da će se "Mladifest" ipak održati i to od 1. do 6. kolovoza. Tema ovogodišnjeg susreta je „Dođite i vidjet ćete.“ (Iv 1, 39)

MLADIFEST Nadbiskup Fisichella: "Nemojmo se zaustaviti pred poteškoćama i zabrinutostima života"

“Daj Bogu svoje siromaštvo i Bog će to promijeniti. Bog će promijeniti tvoj život. Bog mijenja i obnavlja svijet”, istaknuo je nadbiskup Rino Fisichella, predsjednik Papinskog vijeća za novu evangelizaciju, u propovijedi na večernjem misnom slavlju posljednjeg dana 30. Festivala mladih u Međugorju. Misno slavlje predslavio je u koncelebraciji sa 714 svećenika, a prijenos uživo je gledan s 2.856.000 jedisntvenih IP adresa uz brojne kabelske televizijske kuće diljem svijeta koje su se uključile u prijenos.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja