Budi dio naše mreže

Student/ica si? Radiš ili si nezaposlen/a? Nisi oženjen ili udana? Osluškuješ koji je tvoj životni poziv i potrebno ti je duhovno vodstvo svećenika? Imaš mnogo pitanja o vjeri, ali ne pronalaziš odgovore? Želiš upoznati mlade koji nasljeduju Krista i zajedno s njima rasti u vjeri? Želiš osjetiti radost zajedništva? Dođi na Duhovno duhovite večeri za mlade u župi sv. Antuna Padovanskoga na zagrebačkom Svetom Duhu.

/ hk

Sv. Franjo bio je tipičan mladi čovjek svojega vremena. Srce mu je bilo željno života, a duša veličine i slave. No, zaljubio se u Evanđelje koje je postalo sam oblik njegova života. Dok se molio u crkvi Svetog Damjana, s križa je čuo riječi: “Franjo, idi i obnovi moju crkvu koja se posve raspada”.

Foto: Instagram/Duhovno Duhovite Večeri

Što Gospodin govori tebi? Na koji način želi da Ga nasljeduješ? Zbunjuje li te ponekad Evanđelje i ono što ti Gospodin poručuje? Imaš brojna pitanja na koja nemaš odgovore? Pitaš se kako je moguće biti duhovan i duhovit? Želiš živjeti radost Evanđelja i upoznati druge mlade na tome putu?

Teme su aktualne, zanimljive i bliske mladima, a možda će u tebi probuditi onaj sveti nemir koji će te potaknuti da živiš puninu svoga kršćanskog poziva!

Župa sv. Antuna Padovanskoga franjevaca konventualaca na zagrebačkom Svetom Duhu pravo je mjesto za tebe. Tamo se i ove akademske godine nastavlja ciklus Duhovno duhovitih večeri za mlade. Svakoga četvrtak u 19 sati slavi se misa za mlade, u 20 sati započinje susret, a nakon njega slijedi druženje i zabava u prostorima Samostana. Susrete vodi fra Stjepan Brčina, a animiraju ih članovi evangelizacijske zajednice Maksimilijan Kolbe.

Foto: Župa sv. Antuna Padovanskoga

Foto: Instagram/ Duhovno Duhovite Večeri

Teme su aktualne, zanimljive i bliske mladima, a možda će u tebi probuditi onaj sveti nemir koji će te potaknuti da živiš puninu svoga kršćanskog poziva! Isus ti govori: “Ne boj se, samo vjeruj”.

Dođi u četvrtak 3. listopada i saznaj što je molitva te kako ponizno, predano i ustrajno moliti.

Nova akademska godina započet će ciklusom predavanja o molitvi. Dođi u četvrtak 3. listopada i saznaj što je molitva te kako ponizno, predano i ustrajno moliti. Možeš doći sam/a, a možeš povesti i svoje prijatelje.

Foto: Instagram/ Duhovno Duhovite Večeri

Program uključuje slavljena Boga, tematske tribine, druženja i volontiranja te duhovne obnove i hodočašća. Riječ je o navještaju, dijalogu i zajedništvu uz misao vodilju: “Ako želiš, dođi i slijedi me” (Mt 19,21).

Prati Instagram profil Duhovno duhovitih večeri, a prošlogodišnje susrete pregledaj na YouTube kanalu budiFRAjer.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja