Budi dio naše mreže

"Program 'Connected' održava se već više godina u Dubrovniku, a mladima pruža vrijeme intimne molitvene povezanosti s Bogom pred izloženim Presvetim kao i osjećaj međusobne povezanosti u zajedničkoj molitvi, ali i u druženju."

/ fe

U organizaciji Vijeća za mlade Dubrovačke biskupije i sestara službenica milosrđa u kapelici Sv. Marije Krucifikse na Pilama u listopadu je počeo novi niz molitvenih susreta za mlade “Connected”.

U molitvi i pjesmi, u meditativnom ozračju pred izloženim Presvetim Oltarskim Sakramentom, mladi su Kristu otvarali svoja srca iznoseći svoje radosti i poteškoće, strahovanja i nade te izražavajući zahvalnost i tražeći pomoć.

Foto: “Connected”

Program “Connected” održava se već više godina u Dubrovniku, a mladima pruža vrijeme intimne molitvene povezanosti s Bogom pred izloženim Presvetim kao i osjećaj međusobne povezanosti u zajedničkoj molitvi, ali i u druženju. Nastoji biti povezan i s nekim događajima u zajednici. Tako će se ovog mjeseca održati i u sklopu volonterske akcije „72 sata bez kompromisa“.

Susreti za mlade “Connected” nastavit će se održavati jednom mjesečno, a točno vrijeme održavanja mladi saznaju putem društvenih mreža i drugih svojih kanala komuniciranja.

Foto: “Connected”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja