Budi dio naše mreže

72 sata bez kompromisa - Prijavi se i volontiraj!

Započele su prijave za volontersku akciju "72 sata bez kompromisa" koja će se održavati tijekom tri dana, od 17. do 20. listopada, u 11 mjesta. Prema riječima Anamarije Malešević, voditeljice projekta "72 sata bez kompromisa" u Zagrebu, prijave su otvorene do 10. listopada ili do popunjavanja broja potrebnih volontera.

/ mp

“Očekujemo 4 tisuće mladih koji će sudjelovati u više od 450 volonterskih akcija. Solidarnost, kreativnost, marljivost, požrtvovnost, samo su neke od osobina volontera”, istaknula je Malešević.

U ovogodšnju, šestu akciju “72 sata bez kompromisa”, uključeni su Dubrovnik, Sinj, Suhopolje, Karlovac, Sisak, Zadar, Metković, Slavonski Brod, Zagreb, Osijek i Split.

Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”

Slogan ovogodišnjeg projekta je “Zakači se za volontiranje”.

“Kroz ovaj projekt želimo promovirati volontiranje kao poželjnu aktivnosti i pružiti mladima volontersko iskustvo kako bi potaknuti time nastavili i dalje volontirati i darivati svoje vrijeme za potrebite”, naglasila je Anamaria Malešević.

Volonterska akcija “72 sata bez kompromisa”

Volontirati se može u tri tipa akcije, socijalne, radne i ekološke.

“Socijalne akcije znače kontakt s određenim društvenim skupinama kao što su djeca, stariji ili nemoćni. Ekološke akcije znače uređenje nekog vanjskog okoliša dok radne znače uređenje nekog doma potrebite obitelji ili ustanove”, poručila je Malešević.

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja