Budi dio naše mreže

Ključna riječ: volontiranje

Split će postati grad volontiranja

"Moje iskustvo je da mladi žude za kvalitetnim sadržajem i osjećajem pripadnosti. Žele raditi na sebi i imati osjećaj svrhovitosti života. Sudjelovanje u ovakvim programima zapravo ispunjava tu potrebu da osoba pronađe druge koji slično razmišljaju i žele graditi bolji svijet oko sebe. To je ključ psihofizičkog i duhovnog rasta. Ako želite pronaći puno dobrih projekata i mnoštvo dobrih ljudi, Studentski katolički centar Split je tu za vas, kao i drugi SKAC-evi diljem Hrvatske", rekla je Doris.

I Bosna i Hercegovina spremna za "72 sata bez kompromisa"!

"VolontiRAJ NA ZEMLJI" slogan je pod kojim će se ove godine održati sedma volonterska akcija u Bosni i Hercegovini. Započinje 29. rujna, a završava 2. listopada. Na ovogodišnjoj akciji prijavljeno je 650 volontera radeći na 65 prijavljenih projekata u cijeloj BiH.

Volonterke iz Belgije u Kući "Bl. Alojzije Stepinac" u Brezovici

"Uživala sam volontirajući! Ovo je bilo divno iskustvo koje me naučilo mnogo pouka u životu. Djeca su me naučila da uživam u malim stvarima u životu i komuniciram bez govornog jezika", izjavila je jedna od volonterki koja je protekle dane provela u Kući za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem "Bl. Alojzije Stepinac" u Brezovici, koja djeluje u sklopu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Volontiranje na EXPO 2020 u Dubaiju bila mi je prilika za svjedočenje vjere nepoznatima i pripadnicima drugih religija

Završni je dan najveće svjetske izložbe EXPO 2020. Kroz šest mjeseci održavao se u futurističkom Dubaiju, arapskoj top-destinaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Izlagalo je 190 država, među njima i Država Vatikan. Vatikanski paviljon vodili su franjevci konventualci. Tu zadaću su dobili od Papinskoga vijeća za kulturu, jer je dosta njih u službi na Bliskome Istoku. Fratri su, pak, trebali kao ispomoć mlade volontere i angažirali su njih 72-oje iz raznih zemalja svijeta. Tu sreću imali su i naši: Lea Banovac i Luka Božanović.

Život osoba s invaliditetom u Livnu i okolici

"Zajedništvo osoba s invaliditetom Udruge PUŽ i volontera NVM" bila je tema HKR-ovih Novih valova dobrote, u srijedu, 23. ožujka u kojoj je gostovala s. M. Blanka Jeličić. Urednica i voditeljica emisije je Željka Šemper.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja