Budi dio naše mreže

Ključna riječ: volontiranje

Volontiranje na EXPO 2020 u Dubaiju bila mi je prilika za svjedočenje vjere nepoznatima i pripadnicima drugih religija

Završni je dan najveće svjetske izložbe EXPO 2020. Kroz šest mjeseci održavao se u futurističkom Dubaiju, arapskoj top-destinaciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Izlagalo je 190 država, među njima i Država Vatikan. Vatikanski paviljon vodili su franjevci konventualci. Tu zadaću su dobili od Papinskoga vijeća za kulturu, jer je dosta njih u službi na Bliskome Istoku. Fratri su, pak, trebali kao ispomoć mlade volontere i angažirali su njih 72-oje iz raznih zemalja svijeta. Tu sreću imali su i naši: Lea Banovac i Luka Božanović.

Život osoba s invaliditetom u Livnu i okolici

"Zajedništvo osoba s invaliditetom Udruge PUŽ i volontera NVM" bila je tema HKR-ovih Novih valova dobrote, u srijedu, 23. ožujka u kojoj je gostovala s. M. Blanka Jeličić. Urednica i voditeljica emisije je Željka Šemper.

Kako vas volontiranje može promijeniti na bolje?

Volontiranje je sposobnost da ‘’budete promjena koju želite vidjeti u svijetu’’, kaže M. Gandhi. Snaga volontera u Hrvatskoj najviše je došla do izražaja nakon teškog potresa koji je pogodio Banovinu. Svjedočili smo rijekama ljudi i pomoći koja je pristizala sa svih strana.

EVANGELIZIRAJ I TI! SKAC Podcast i Medijski tim traže nove članove

Studentski katolički akademski centar Palma objavio je vijest o potrazi za novim članovima SKAC podcast-a i Medijskog tima kako bi zajedno evangelizirali i širili Radosnu vijest. U objavi se nalazi obrazac za prijavu za sve koji su zainteresirani volontirati u ovim timovima.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja