Budi dio naše mreže

Nemojte propustiti prijenos koncerta duhovne glazbe "This Is The Day" - nastupaju Andrej Grozdanov, Vanessa Mioč, Nick Vujičić...

Od 17 do 22 sata u subotu uključite se na koncert duhovne kršćanske glazbe "This Is The Day" u Budimpešti!

/ ps

Veliki koncert duhovne kršćanske glazbe “This Is The Day” koji će se održati 18. srpnja u Budimpešti od 17 do 22 sata bit će dostupan putem live streama!

Uz svjetska poznata imena kao što su Matt Redman i Chris Tomlin nastupat će i naši Vanessa Mioč i Andrej Grozdanov, a nagovore će držati Nick Vujičić, Max Lucalo i Louie Giglio.

Iako je koncert trebao biti održan uživo u Puskás Areni, zbog pandemije koronavirusa odgođen je do 24. srpnja 2021. No, do tada će na prvotan datum koncerta biti prilika za slavljenje virtualnim putem.

“Iako ove godine se nećemo moći susresti uživo u areni, planiramo se susresti online. Bit će to cijelo popodne slavljenja zajedno s lokalnim i međunarodnim izvođačima. Božja je dobrota jedinstvena i može izvući dobro iz bilo koje loše situacije. U ovome leži i naša nada vezano uz situaciju koja pogađa cijeli svijet. Molimo vas da nastavite s molitvom jer Ovo je dan! (eng. This Is The Day)”, poručili su organizatori. 

Svima koji su nabavili ulaznice za ovogodišnji koncert uživo će vrijediti ulaznice i za koncert dogodine, najavili su.

Prijenos možete pratiti 18. srpnja ovdje. 

 

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja