Budi dio naše mreže

Uključite se u besplatni online projekt "Upoznaj Stepinca"

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac pokrenula je ove godine, uoči Stepinčeva, projekt "Upoznaj Stepinca".

/ mp

Želja im je da šira javnost, a osobito mladi, otkriju ljepotu duhovne ostavštine i svjedočanstvo kršćanskog života blaženog Alojzija Stepinca. Uzimajući u obzir činjenicu da mlađi naraštaji sve više koriste mobilne aplikacije, odabrali su komunikaciju putem besplatne online aplikacije WhatsApp kako bi na vrlo jednostavan i praktičan način omogućili korisnicima pristup sadržajima putem kojih će moći otkrivati osnovne činjenice o blaženikovom životu, njegove misli, propovijedi, ali i moliti devetnice te prolaziti duhovne vježbe bez obzira gdje se trenutno nalaze. 

Slijedom navedenog, uoči Stepinčeva koje se svečano slavi 10. veljače, pozivaju se svi zainteresirani vjernici da se uključe u Devetnicu blaženom Alojziju Stepincu, od 1. do 9. veljače 2020., putem besplatne WhatsApp mobilne aplikacije.

Kroz devet dana, od 1. do 9. veljače, svatko tko se uključi u devetnicu će primati na svoj mobitel poticajne savjete, misli i dijelove propovijedi blaženog Alojzija Stepinca. 

Kako se uključiti? 

Ukoliko želiš sudjelovati u devetodnevnoj pripremi za Stepinčevo, napravi to u tri koraka:

  1. korak: Instaliraj na mobitel besplatnu aplikaciju WhatsApp.
  2. korak: U imenik svoga pametnog telefona među kontakte spremi broj mobitela: 091 7900 369.
  3. korak: Putem aplikacije WhatsApp na taj broj pošalji poruku sadržaja „Lojzek“.
  4. korak: Od 1. do 9. veljače na tvoj mobitel će stizati poticajni savjeti, misli i dijelovi propovjedi blaženog Alojzija Stepinca za svaki dan.

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac osnovana je 2002. godine s ciljem promicanja obiteljskih vrijednosti i poboljšanja kvalitete bračnog i obiteljskog života.

Udruga je prepoznatljiva po zagovaranju i promicanju prava na slobodu vjeroispovijesti, brojnim tribinama s ciljem podizanja razine svijesti o važnosti obitelji i ulaganja u obitelj kao temelja razvoja Republike Hrvatske, borbi protiv diskriminacije vjernika te po radu s djecom i mladima te mladim obiteljima.

Ključne riječi:
blaženi alojzije stepinac

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja