Budi dio naše mreže

SVJEDOČANSTVO Djevojka bez ogrebotine nakon neobične nesreće u kojoj joj je smrskan automobil

Kako ne zahvaliti Bogu na sačuvanom životu i bez ozljede nakon što ste doživjeli neobičnu, ali strašnu nesreću u kojoj je automobil u potpunosti smrskan, a vi bez ogrebotine? Donosimo svjedočanstvo djevojke koja je preživjela pad stabla na njezin automobil, a ona sam je preživjela nesreću bez ozljede.

/ mp

Sjedočanstvo Lorene Brandt objavljen na Facebook profilu projekta “Pod smokvom” prenosimo u cijelosti:

“Dragi Smokvaši,
podijelila bih jedno svjedočanstvo s vama i zamolila naše molitelje da se pomole dragom Bogu i zahvale što mi je spasio život. Naime, na putu prema poslu u vožnji, suho stablo se srušilo na moj auto. Vjerojatnost da se tako nešto dogodi jednaka je vjerojatnosti da vas pogodi grom.

Znači, vozila sam prema uredu, normalan sunčan dan, bez daška vjetra i odjednom ‘bum’. Prvo sam čula snažan zvuk pucanja drva, podigla sam pogled s ceste prema nebu i ugledala stablo. Samo sam zažmirila i rekla ‘to je to’. Bila sam spremna na udarac, bol, nesvjesticu na kraju krajeva na sam odlazak sa zemlje. Međutim, u trenutku udarca kao da je netko stavio spužvu na moju glavu, nježniji udarac u glavu nisam doživjela.

Izašla sam iz auta bez jedne jedine ogrebotine, modrice, bez kapi krvi ili bilo kakvog prijeloma. Bogu hvala i na divnim ljudima koji su mi priskočili u pomoć, koji su odradili sve što ja u tom trenutku nisam mogla od šoka. Zvali policiju, hitnu, regulirali promet, meni nosili vode i brinuli se dok hitna nije došla. Bog ih blagoslovio. Čak su i snimili video koji ću podjeliti s vama jer nikome nije jasno kako sam preživjela. Dragom Bogu vječna hvala i slava!

Lorena Brandt”

Ključne riječi:
svjedočanstvo

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja