Budi dio naše mreže

"Najljepša su vremena u kojima se treba boriti. Opet se traže ljubav i molitva, opet treba uzeti krunicu u ruke i Boga kao jedini oslonac da bi smo dobili i drugu bitku, bitku za čovjeka", stoji na Facebook stranici "Tomislav Ivančić" o važnosti molitve krunice i vjeri u teškim vremenima koja od nas traže hrabrost i ustrajnost u borbi za za pravdu.

/ md

Facebook stranica “Tomislav Ivančić” objavila je poticajan tekst koji nas podsjeća na važnost molitve krunice kao sredstva borbe u teškim vremenima i pomoć u ustrajanju u poteškoćama. Objavu prenosimo u cijelosti.

“Materijalna domovina bila je obranjena krunicom o vratu. Ljudi su prkosno vjerovali da imaju pravo na ono što im je Bog dao kao njihovu zemlju, znali su da će im taj isti Bog priteći u pomoć.

Sada predstoji odlučujuća bitka, jer ako se sada ne nađemo, ako se sada ne budemo ljubili, poštovali, praštali jedni drugima, opet ćemo izgubiti sve što smo dobili. Nije na nama da preuzmemo mentalitet Europe, nego mentalitet čovjekoljubivosti, humani mentalitet pa da s njime idemo preobraziti Europu. Čini se da je to pretežak zadatak, ali što je Bogu nemoguće? Samo se ti trebaš promijeniti i sve je već drugačije.

Najljepša su vremena u kojima se treba boriti. U takvim vremenima propadaju samo oni koji nemaju hrabrosti boriti se za bolje, koji ne vjeruju da će doći nešto pravednije, koji nemaju u sebi prkosa. Opet se traže ljubav i molitva, opet treba uzeti krunicu u ruke i Boga kao jedini oslonac da bi smo dobili i drugu bitku, bitku za čovjeka.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja