Budi dio naše mreže

Doživi Isusa preko svetaca!

Fr. Ivan Dominik Iličić i vlč. Josip Pende predstavljaju novi projekt na na Youtube kanalu Pobjeda svetih gdje možete pratiti, uz razne duhovne sadržaje, projekt kratkih videa o životu svetaca.

/ at

Predstavljajući projekt na Facebook stranici Pobjeda svetih fr. Ivan Dominik i vlč. Josip navode kako praćenjem njihovog projekta možete doživjeti Isusa i to preko svetaca.

Pobjeda svetih / Foto: Facebook

YouTube kanal Pobjeda svetih vrlo je aktivan i ima već preko 4 tisuće pretplatnika te na njemu možete pratiti različite duhovne sadržaje s posebnim naglaskom na ovaj novi projekt kratkih videa povezanih sa životima svetaca.

Pobjeda svetih / Foto: Facebook

Fr. Ivan Dominik ističe da svi možemo biti sveti po Božjoj milosti . “Božja volja je da se svi spase i postanu sveti. To možemo i mi”, rekao je u videu te naznačio kak nam najbolje na putu svetosti mogu pomoći upravo oni koji su svetost postigli i za koje Crkva garantira da su sveti.

Na ovom YouTube kanalu preko kratkih videa o svecima, pokušat će prikazati kako je svetost pobjedila u životima brojnih svetaca. Dvojica pokretača ovoga projekta poručili su svima: “Misliš li da i ti možeš biti svetac? Ja vjerujem da možeš, samo ako hoćeš. Neka svetost pobjedi i u tvom životu!”

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja