Budi dio naše mreže

"Kada ti život da limun, napravi limunadu", riječi su izvorno engleske poslovice koja se u ovom slučaju može i doslovno tumačiti. Potražite limune kod franjevaca na Svetom Duhu u Zagrebu od 12:30!

/ ps

Iako je riječ o kiselkastom voću, ipak jedna slatka priča kod franjevaca na Svetom Duhu u Zagrebu. “Danas je osobito dinamično u našoj Pučkoj kuhinji. Kako sada već redovito pripremamo 400-injak obroka dnevno, imamo i brojne donacije i dobročinitelja koji pomažu u našem djelovanju i radu. No katkada te donacije koje dobijemo nadmaše naše potrebe. Tako nas je jutros iznenadila informacija da nam je stigla donacija od 19 tona limuna”, rekao je fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje, za Hrvatsku katoličku mrežu. Donator, kaže, htio je ostati anoniman.

Limune su odlučili podijeliti korisnicima Pučke kuhinje, no budući da je limun lako kvarljiv, a nemaju hladnjače, franjevci su odlučili i sve ostale koji su se zaželili limuna, limunade ili nekog kolača s limunom podijeliti voćku kod Pučke kuhinje uz crkvu sv. Antuna Padovanskog u subotu od 12:30.

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja