Budi dio naše mreže

Otvorene su prijave za peti po redu volonterski projekt za mlade "72 sata bez kompromisa". Projekt će se održati od 17. do 20. listopada na 15-ak volonterskih akcija diljem otoka Krka.

/ mpp

Prijaviti se mogu svi mladi od 15 do 35 godina, bilo samostalno ili u grupama do 5 članova. Volonteri mogu izabrati volontiranje u petak, subotu ili oba dana. Prijave se vrše ispunjavanjem obrasca na službenoj stranici projekta.

Slogan ovogodišnjeg projekta je: „Mreža ljubavi“.

Volonterske akcije mogu biti socijalnog, radnog ili ekološkog karaktera. U protekle četiri godine, volonteri su sudjelovali u raznim aktivnostima – od uređenja životnih prostora svojih suotočana, oslikavanja školskih i vrtićkih igrališta, organizacije malih sportskih turnira i druženja s korisnicima Centra za rehabilitaciju i stanarima Doma “Mali Kartec”, do pomoći u terapijskom jahanju koje provodi udruga “Moj prijatelj”.

FOTO: “72 sata bez kompromisa” Krk

FOTO: “72 sata bez kompromisa” Krk

Projekt počinje svečanom misom u katedrali koju će predvoditi krčki biskup Ivica Petanjak. Nakon mise slijedi podjela prepoznatljivih zelenih majica projekta i otkrivanje na kojoj će akciji volonteri sudjelovati.

Kao i prethodnih godina, organizator projekta u Krku je Caritas Biskupije Krk.

Za sva pitanja organizacijski tim stoji na raspolaganju putem emaila: 72sata.krk@gmail.com ili Instagram stranice: 72sata.krk.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja