Budi dio naše mreže

"Sve što trebaš je naći ljude koji u tebi povećavaju osjećaj života. Ljude uz koje ćeš primijetiti savršenstvo života u onom običnom", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela.

/ mp

Mario Žuvela vjeroučitelj je koji mnoge ljude nadahnjuje svojim stvaralaštvom. Pisanje duhovnih tekstova, pjesama i knjiga te uređivanje nekoliko vjerskih portala služi mu kao zahvala i svjedočanstvo o Gospodinu koji ga nadahnjuje kroz obitelj i svakodnevicu. Jedno od poticajnih razmišljanja iz njegova pera donosimo vam u cijelosti.

Samo mi reci jednu stvar. Da je tvoja duša u redu. Samo mi reci da nakon svih poraza koje si prošao i svih ožiljaka koji su ostali imaš snage vjerovati u novi dan. I da te ne brine što će drugi reći. Znam da to nije lako. Nekada kad nemaš hrabrosti moraš se pretvarati da imaš. Ništa tako dobro ne prija novom početku kao malo vjere u sebe i jedna topla šalica kave. Za let smo stvoreni. Ne da gledamo što je jučer bilo.

Sve što trebaš je naći ljude koji u tebi povećavaju osjećaj života. Ljude uz koje ćeš primijetiti savršenstvo života u onom običnom. Ne trebaju ti ljudi koji će ti buditi osjećaj sumnje. Grižnju savjesti zato što nisi napravio po njihovom. Ne zaboravi da prolaziš kroz život neke osobe. Ne kroz neki kolodvor pun stranaca. I zato uvijek imaj lijepu riječ za one koji su tu. Mali znak pažnje. To je najbolja garancija da će i tvoja duša biti u redu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja