Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mario-zuvela

Najbolji savjet koji sam u životu čuo glasi: Ne živciraj se, ima Boga!

Od tada sam shvatio da ne mogu u svoje ruke uzeti više nego što mogu nositi. Čemu prevrtati po mislima brige za probleme za koje ne mogu ponuditi rješenja? Čemu se okupirati nečim što se dogodilo u prošlosti kada je to već prošlo svršeno vrijeme? Čemu se zabrinjavati za neizvjesnost budućnosti kada ni sam ne znam hoće li doći i kakva će zapravo biti?

Ne dopustite da vam se u srcu učahuri zlo zbog povrede koju vam je netko nanio!

Prestanite se koristiti izrazom „ne mogu“ jer kada shvatite koliko su velike razlike u posljedicama ta dva stava ne postoji ono nemoguće. Kada naučite upravljati svojim negativnim emocijama, kontrolirati svoje loše strane naučili ste upravljati svojim životom. Nikada nije kasno za naučiti to umijeće. S Božjom pomoći hrabro krenite u novi dan neopterećeni onim što se dogodilo jučer.

Mario Žuvela: Jesi li odmorio dušu?

"Jesi li odmorio dušu? Jesi li napunio one svoje unutarnje baterije? Ili dolaziš umorniji? Rastrganiji? Opterećeniji? Stani malo!", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela u promišljanju na društvenim mrežama.

Kradeš li vrijeme koje ti je darovano?

Potrebna ti je pauza, da ponovno oživiš. Zaživiš. Rascvateš se. Da vidiš da će se sve na ovom svijetu nastaviti i kad više ne bude tebe. Ali nećeš ti.

1 2 3 9
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja