Budi dio naše mreže

Ključna riječ: mario-zuvela

Mario Žuvela: Ne osuđuj nikoga. Nikada

"Ne znaš koliko je njegova priča sazdana od poraza. A on se trudi da naizvan sve krasno izgleda. I uvijek će naći za tebe lijepu riječ. I osmijeh. Ali u njemu sve vrišti od prošlosti koja je sve bila samo ne onakva kakvu je želio", piše vjeroučitelj Mario Žuvela.

Žuvela: Ima isprika koja nikada nećeš dobiti. Zato nastavi dalje!

"Ima isprika koja nikada nećeš dobiti. Zato nastavi dalje. Ima lijepih riječi koje nikad nećeš čuti. Zato nastavi dalje. Ima dodira, zagrljaja, ohrabrenja koja nikad nećeš dobiti. Zato isto nastavi dalje. Nastavi dalje bez obzira na sve. I bez obzira na podmetanja. Udarce. Omalovažavanja. Jer moraš. Bit će ti u početku teško, ali moći ćeš", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela.

Žuvela: Volim zagrljaje koji dođu nakon teškog dana

"Volim zagrljaje koji unište u tebi ono malo tuge. Strahova. Anksioznosti. I vrate onu snagu za koju si mislio da je nemaš. I nakon stotinu poraza opet živiš ispočetka", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela na društvenim mrežama.

Žuvela: Nema puno ljudi koji te istinski vide

"Kad se naučiš brinuti za sebe, naučit ćeš se brinuti i za druge. I koliko god bilo teško, vidiš da može biti lijepo", poručuje vjeroučitelj Mario Žuvela na društvenim mrežama.

1 2 3 11
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja