Budi dio naše mreže

Hrvatska platforma na kojoj se može darovati, razmijeniti i/ili prodati rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke. Geslo kojim se vodi je: smanji, prenamijeni, recikliraj, redizajniraj! Namjera je da što većem broju ljudi rabljena odjeća bude prvi izbor.

/ Sonja Kuzmić

Svatko od nas ima u ormaru neki odjevni predmet koji mu više ne odgovara ili ga nije odjenuo dulje vrijeme. Hrvatska platforma ReStyloh ima za cilj omogućiti da upravo takav predmet pretvorimo u sreću druge osobe, a možda i naš ne/planirani izvor prihoda.

Na njoj se može razmijeniti, darovati i/ili prodati rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke. Lansirana 2019. godine pod nazivom Oblekica, u 2021. godini platforma ReStyloh inspirirana je riječima reduce (smanji), reuse (prenamijeni), recycle (recikliraj) i restyle (redizajniraj).

Održiva moda dugoročno donosi dobrobit cijelom čovječanstvu, ne samo onima koji ju koriste.

Na Instagram profilu ReStyloh platforme kroz akciju #obicniljudneobicniormari mogu se vidjeti  korisnici, pojedinci različitih stilova i profila koji vrlo rado kupuju rabljenu odjeću i pobornici su zelene mode.

Platforma je besplatna, pomoću nje svoju rabljenu odjeću, obuću i modne dodatke možete darovati, razmijeniti i/ili prodati već danas. Više informacija na mrežnoj stranici ili Instagram profilu.

Kroz ReStyloh platformu želi se promovirati jednostavan dizajn, vrhunska tehnička izvedba u koju se kontinuirano ulaže, izvrsni međuodnosi korisnika i zajednica koja se gradi na zajedničkim vrijednostima: zelena moda, održivost, ekologija, razmjena stila, kreativnosti i modne inspiracije, te upoznavanje zanimljivih pojedinaca u toj kreativnoj zajednici.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja