Budi dio naše mreže

Šestogodišnji Bridger Walker spasio je svoju mlađu sestru od napada psa te je svijetu pokazao što znači ljubav i žrtva.

/ ps

Prije koji tjedan, maleni je dječak poučio svijet o jednoj vrijednoj lekciji ljubavi. Maleni Bridger Walker je 9. srpnja spasio mlađu sestru tako da je stao pred nju kako bi spriječio napad psa. Pas je nažalost nastavio trčati prema njima te je ugrizao Bridgera više puta po licu, no dječak se nije dao smesti te je primio sestrinu ruku kako bi ju sklonio od opasnosti. Kasnije kada su u bolnici upitali kako se nesreća dogodila poručio je kako “ako je netko trebao umrijeti, mislim da sam to trebao biti ja”. Nakon 90-ak šavova koje je primio u bolnici, Bridger je napokon na sigurnom u svom domu i primjer čitavom svijetu.

Cijelu je njegovu priču podijelila njegova teta Nicole na društvenim mrežama u nadi da će Bridger biti ohrabren za vrijeme svog oporavka. No nije očekivala da će cijeli svijet biti toliko oduševljen Bridgerovom dobrotom, a čak su mu se javili i glumci koji utjelovljuju njegove najdraže superjunake.

Želim da znate kako je vaš sin najhrabriji pacijent kojeg sam ikada imao…

Bridgerovi roditelji također su uputili detaljnije pismo objašnjavajući detalje toga dana te su spomenuli kako je Bridger oduvijek bio vrlo privržen uz svoju sestru. “Kao obitelj smo za vrijeme jednog nedjeljnog poslijepodneva razgovarali o značenju žrtve. No u tom je trenutku učitelj postao sam Bridger. Bridgerov otac (koji ga je otpratio do bolnice) uspio je biti sabran sve do trenutka kada su djelatnici hitne službe uveli Bridgera u operacijsku salu. Operacija je trebala trajati dva sata. No prije nego što je započela operacija, dežurni je liječnik došao Bridgerovom ocu i poručio mu: ‘Želim da znate kako je vaš sin najhrabriji pacijent kojeg sam ikada imao… i to zaista mislim'”.

Paul J. Kim, katolički motivacijski spiker, na svojim je društvenim mrežama također podijelio Bridgerovu priču uz poruku: “Kako izgleda Isusova ljubav? Izgleda poput dječaka zvanog Bridger”.

Uz Kima, mnogi su drugi na društvenim mrežama reagirali u znaku podrške malenom Bridgeru. Njegova teta Nicole je objavila kako dječak jako voli znanost i geologiju, stoga svatko tko ima želju ohrabriti ga u svom oporavku može mu slikati neko zanimljivo kamenje. Uz to, videopozivom su mu se javili brojni glumci koji glume superjunake koje Bridger jako voli, kao što je Chris Evans koji utjelovljuje Kapetana Ameriku u poznatom Marvelovom serijalu “Osvetnici”.

“Vjerujem da su ti mnogi ovo rekli posljednjih dana, no dopusti da ti i ja kažem da si ti prijatelju, pravi junak. Ono što si učinio bilo je toliko hrabro, toliko nesebično, tvoja je sestra prava sretnica što te ima za starijeg brata! Tvoji su roditelji sigurno tako ponosni na tebe! Volio bih ti poslati pravi štit Kapetana Amerike jer prijatelju, ti to zaslužuješ. Nastavi biti momak koji jesi jer su nam takvi potrebni. Drži se, vjerujem da oporavak nije lagan, no sudeći po onome što do sada vidio, tebe ništa ne može zaustaviti”, poručio je Evans.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

There are no words. We are so, so thankful.

Objavu dijeli Nikki Walker (@nicolenoelwalker)

 

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja