Budi dio naše mreže

"Strah je dominirao mojim životom, zbog njega sam bježala i skrivala se. Strah me uvukao u duboki sram. Iako sam znala da sam stvorena za nešto više, strah je obuzimao moje srce i moj život. No, znala sam da ne želim živjeti tako. Čeznula sam za nečim višim", posvjedočila je s. Miriam James Heidland te otkrila kako je Gospodin ozdravio njezine rane.

/ hk

“Kako možeš voljeti nekoga poput mene?” To je bio strah s kojim se borila s. Miriam James Heidland, članica Družbe Gospe od Presvetog Trojstva. Mislila je da nije dostojna Božje ljubavi zbog svih ranjenosti koje je nosila u sebi. No, polako je pronalazila načine kako dopustiti Gospodinu da ju ozdravi. To možete i vi!

Mislim da sam se cijeli svoj život borila sa strahom i to je utjecalo na moje srce, um i dušu tijekom svih tih godina. Strah je bio snažno prisutan u mome životu. Mnogi moji strahovi proizašli su iz moje životne priče. Osjećala sam strah od suočavanja s mojom životnom pričom.

Moja priča ima mnogo slomljenih poglavlja – vjerojatno kao i vaša. Neka od tih poglavlja povezana su s činjenicom da sam posvojena kao novorođenče, a nekoliko godina nakon, kao djevojčica, bila sam seksualno zlostavljana. Poslije sam imala ozbiljnih problema s ovisnošću.

Čeznula sam za nečim višim!

Moj je život bio poprilično slomljen dugi niz godina. Kada sam započela svoj redovnički put, mislila sam da će to sve nestati. Duboko u meni postojao je strah. Mislila sam da, ako netko vidi dubinu moga srca, ako vidi tko ja uistinu jesam, nema šanse da može voljeti nekoga poput mene.

Strah je dominirao mojim životom, zbog njega sam bježala i skrivala se. Strah me uvukao u duboki sram. Iako sam znala da sam stvorena za nešto više, strah je obuzimao moje srce i moj život. No, znala sam da ne želim živjeti tako. Čeznula sam za nečim višim!

Sjećam se dana kada se moj život promijenio. Bilo je to prije 12 godina. Bila sam u adoraciji pred Gospodinom i rekla sam mu: ‘Ne mogu više ovako živjeti, osjećam da nešto nije kako treba biti’. Bila sam čak i u strahu to priznati. No, kada sam uspjela to priznati, nešto u mome srcu se otvorilo.  

Kada osjetim strah, dozvolim Božjoj ljubavi da me pronađe!

Sljedeće što sam napravila je to da sam uzela knjigu za samopomoć iz knjižare. Započinjala sam putovanje na kojem sam željela shvatiti što se događa u mome životu. Bilo je to putovanje na kojem sam se upoznavala sa svojom životnom pričom i učila kako ju ispričati. U tom trenutku, od čitanja knjige za samopomoć došla sam do toga da sam bila u stanju ispričati drugima što mi se dogodilo.

To je bilo dugačko putovanje koje je započelo prije 12 godina, ali koje traje još i danas. Ne bih poželjela tužna poglavlja moje priče nikome, no ta poglavlja ne bih ni za što mijenjala. Kada iskusim strah, dopustim Bogu da dođe i susretne moj strah. Zatim ispričam svoju priču, ispričam istinu, i dozvolim Božjoj ljubavi da dođe i pronađe me. To je ono što svi tražimo!

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja