Budi dio naše mreže

"Slava Isusu na posebnom vjenčanju. Ovo svjedočanstvo spaja Božju providnost koja odgovara na iskrenu vjeru i vapaj srca osobe koja ima križ sljepoće od rođenja i koja djeluje na nevjerojatne načine koristeći društvene mreže, ljude dobre volje, zajedništvo pa i jednoga psa", istaknuo je fr. Ilčić.

/ dp

Dominikanac Ivan Dominik Ilčić u subotu je na svom Facebooku podijelio dirljivu priču o slijepom muškarcu koji je uz Božju providnost nakon uspješne humanitarne akcije na pomoć dobio psa vodiča, a zatim je pronašao i ljubav, životnu suputnicu s kojom se vjenčao.

“Sjećate li se mog prijatelja Danijela koji je osoba slijepa od rođenja i za kojega smo prikupljali sredstva za nabavku i školovanje psa vodiča slijepih. Pas, kraljevska pudla, je konačno obučen i doveden k njemu u Rijeku. Danijel je u jednom trenutku predao svoj život na malo dublji način u Božje ruke i imao vjeru da će uspjeti prikupiti novčana sredstva za tu svrhu, iako se radi o velikom iznosu, i da će mu Gospodin poslati osobu za brak koja će ga prihvatiti neovisno o njegovoj sljepoći. Snimili smo video s molbom za pomoć pri prikupljanju sredstava. Odaziv je bio odličan i skupilo se dovoljno”, napisao je na Facebooku fr. Ilčić.

Naime, Božja providnost, uz psa pomagača, Danijelu je poslala i snažniji životni oslonac, suprugu.

“Iako ga je poznavala od prije tek kad je vidjela taj video osjetila je u srcu nešto posebno i da ju Gospodin poziva da mu se javi i pomogne mu oko nabavke psa. S vremenom se rodila i dublja ljubav, a danas i ovo posebno vjenčanje koje nikada neću zaboraviti. Hvaljen i slavljen budi Gospodine naš po svim stvorenjima svojim, osobito po ovim dragim supružnicima. Pratite ih molitvom. Pozdrav i Božji blagoslov svima”, poručio je fr. Ilčić.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja