Budi dio naše mreže

Na 4. nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji se održavao u Ludbregu 21. i 22. svibnja, u svetište Predragocjene Krvi Kristove slijevale su se rijeke hrvatskih obitelji, iz svih naših biskupija i nadbiskupija. Četveročlana družina u nedjelju ujutro započela je svoje hodočašće do Ludbrega dugo 26 kilometara.

/ Branimir Gubić

Katica Malović iz Varaždina iz župe sv. Josipa zajedno sa svojim prijateljicama i šogoricom prvi put je hodočastila u Ludbreg Presvetoj Krvi Kristovoj.

Kako kaže, put od 26 kilometara trajao je 5 i pol sati i bilo je vrlo milosno zajedno hodati i moliti. “Bogu hvala i slava”, svjedoči Malović u ime veselih i zahvalnih hodočasnica.

“Danas imamo mnogo nakana. Molimo za naše obitelji, obitelji naše župe i obitelji iz cijele naše domovine”, poručuje Malović.

Lijepo vrijeme pratilo ih je svo vrijeme, a, kako kažu, o njima je brinula Gospa. “Sad u radosti i veselju iščekujemo svetu misu. Pozivamo sve da dođu u Ludbreg. Ovdje vas čekaju velike milosti”, pozvala je Malović i na kraju zavapila: “Presveta Krvi Kristova, pobjednice zlih duhova, čuvaj nas, naše obitelji i hrvatski narod!”.

Ovu radosnu hodočasničku družinu sreli smo na kavi i ovo su nam rado posvjedočili. Kao i to da rado slušaju Hrvatski katolički radio, čije su prijateljice.

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja