Budi dio naše mreže

Vlč. Siroglavić predvodio je misu i održao snažnu propovijed koja je duboko dirnula srca prisutnih vjernika i pripremila ih za milosti koju im Bog želi darovati putem duhovne obnove. Nakon toga, glazbenik Alan Hržica održao je duhovni nagovor o snazi Božje ljubavi u našem životu.

/ dp

Na dan Blažene Djevice Marije iz Fatime, u subotu, 13. svibnja, članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo s vlč. Krunoslavom Siroglavićem održali su duhovnu obnovu u virovitičkoj Župi svetog Ivana Krstitelja. Vlč. Siroglavić predvodio je misu i održao snažnu propovijed koja je duboko dirnula srca prisutnih vjernika te ih pripremila za milosti koju im Bog želi darovati putem duhovne obnove. Nakon toga, glazbenik Alan Hržica održao je duhovni nagovor o snazi Božje ljubavi u našem životu.

Govorio je o očinskoj perspektivi našeg Gospodina i njegovoj brizi za nas. Također, vlč. Siroglavić i Hržica predvodili su klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom. “Posebno smo sretni što su nam se pridružili kolege svećenici koji su tijekom duhovne obnove ispovijedali i što je mnogo ljudi pristupilo sakramentu pomirenja”, istaknuli članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo.

Iz Molitvene zajednice Srce Isusovo ističu da je ova duhovna obnova tek početak evangelizacijskih susreta koje će Alan Hržica, zajedno s vlč. Krunoslavom Siroglavićem, nastaviti provoditi na području Virovitice. Članovi Molitvene zajednice Srce Isusovo najavili su i koncert koji će se održati 7. listopada virovitičkom Trgu. “Nastavit ćemo s predanim radom u evangelizaciji i širenju duhovnih vrijednosti kako bismo izgrađivali bolji svijet i širili Kraljevstvo Božje u srcima ljudi”, poručili su organizatori duhovne obnove.

FOTO: Karlo Hruškar

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja