Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-obnova

P. AREK KRASICKI Svi smo pozvani ići u nebo

Župnik župe sv. Nikole u Mandalini u Šibeniku i predavač na Teološko – katehetskom odjelu Sveučilišta u Zadru, p. Arek Krasicki, predvodio je korizmenu duhovnu obnovu u župi sv. Ante Padovanskog na Smiljevcu u Zadru od 15. do 17. ožujka. Izdvajamo neke od njegovih misli.

Srcem tražiti Isusa

Ured za obitelj Riječke nadbiskupije od 31. ožujka do 1. travnja organizira 17. duhovnu obnovu za obitelji i mlade s temom: „Srcem tražiti Isusa“.

Tko sam ja – prvi korizmeni susret za studente u Osijeku

Svetom misom u osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda u utorak, 28. veljače 2023. godine započeli su korizmeni susreti za studente pod nazivom “Gdje sam ja?”. Misu je predvodio je fr. Ivan Dominik Iličić OP, studentski kapelan iz Rijeke, a koncelebrirao je vlč. Mario Žigman, studentski kapelan i župnik Župe sv. Luke evanđelista u Josipovcu.

Duhovna obnova za ministrante: "S Franjom k Isusu"

Sudionici duhovne obnove razmijenili su mišljenja i iskustva o važnosti kreiranja pravila za svoj život i djelovanje, koje uvijek treba, poput onog Franjinog, biti utemeljno na Evanđelju i prožeto njime.

Molitvena meditacija u danima muke Gospodnje i vikend molitve i posta u organizaciji Centra za duhovnost i kulturu Ignacije

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije ove korizme organizira programe posvećene molitvi, pokori i postu, kao pripremu za najveći kršćanski blagdan, Uskrs. Vikend molitve i posta "O kruhu i vodi, u šutnji" održat će se u Hrvatskom Leskovcu, a molitvena meditacija u danima muke Gospodnje "Veliki tjedan u molitvi i tišini" održati će se u Opatiji.

Tvoj susret s Gospodinom u tišini doma

Tko kaže da ne možeš provesti nekoliko sati u tihoj molitvi u vlastitom domu? Čak i ako nisi s drugim ljudima, ovi materijali ti mogu pomoći da se „obnoviš“ tijekom nekoliko sati gdje god da se nalaziš.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja