Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-obnova

Don Antun Nižetić predstavio i pozvao na Neokatekumenski put

Don Antun Nižetić predstavio je crkveni pokret naziva Neokatekumenski put poručivši kako je život u zajednici s braćom i sestrama lakši i ljepši jer živeći u zajedništvu nismo prepušteni sebi samima. Osima toga, sam Isus Krist pozvao je na život u zajedništvu s drugima koje trebamo naučiti ljubiti kao što ljubimo sami sebe.

Duhovna obnova za lipanj koju možete napraviti kod kuće

Tko kaže da ne možeš provesti nekoliko sati u tihoj molitvi u vlastitom domu? Čak i ako nisi s drugim ljudima, ovi materijali ti mogu pomoći da se „obnoviš“ tijekom nekoliko sati gdje god da se nalaziš.

Osobno vođena duhovna obnova uz “8 zlih misli”

Centar za duhovnost i kulturu Ignacije organizira izrazito vrijednu i zanimljivu duhovnu obnovu u domu duhovnih vježbi u Opatiji od 15. do 19. lipnja. Kada govorimo o 8 zlih misli, govorimo o osam grešnih načina kojima pristupamo životu. Jesmo li svjesni svojih misli i što to zaokuplja našu pažnju?

Uskrsna duhovna obnovu koju možeš napraviti kod kuće

S vremena na vrijeme duhovno je iznimno korisno napraviti malu "kućnu" duhovnu obnovu i propitati svoje odluke, želje i ciljeve stavljajući ih u Božju prisutnost. Savjetuje se i vođenje bilješki nakon biblijskog čitanja koje će nas podsjećati na Božje riječi za vlastiti život.

Donosimo duhovnu obnovu koju možete napraviti kod kuće

S vremena na vrijeme duhovno je iznimno korisno napraviti malu kućnu duhovnu obnovu i propitati svoje odluke, želje i ciljeve stavljajući ih u Božju prisutnost. Savjetuje se i vođenje bilješki nakon biblijskog čitanja koje će nas podsjećati na Božje riječi za vlastiti život.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja