Budi dio naše mreže

Ključna riječ: duhovna-obnova

Odilon-Gbènoukpo Singbo: Tu smo da spajamo ljude i da nam plaća bude radost

"Zanimljivo je da svaki od ovih likova razumije vlastitu nevažnost. Imamo Ivana koji je bio sa svojim učenicima. Imao je učenike i odjednom ih je izgubio, ali svojom krivnjom, jer je rekao onu ključnu riječ za kojom su čeznuli njegovi učenici", istaknuo je vlč. Odilon na duhovnoj obnovi za vjeroučitelje/ice i odgojiteljice u vjeri.

Adventska duhovna obnova u Würzburgu

Radost i veselje nije silazilo s lica vjernika u Hrvatskoj katoličkoj misiji Würzburg u Njemačkoj za vrijeme trodnevne adventske duhovne obnove za hrvatske vjernike u crkvi St. Josef od 1. do 3. prosinca 2023.

Evo zašto bi i muškarci trebali ići na duhovne obnove

2000 godina tradicije u Crkvi svjedoči da su duhovne obnove i vježbe imale ključnu ulogu u ovozemaljskom hodočašću mnogih. Ukorijenjene u stoljećima kontemplativne prakse (od pustinjskih otaca, preko velikih mistika baroka, sve do velikih suvremenih duhovnih pisaca), vježbe odražavaju poseban prostor i vrijeme koji poziva na introspekciju i obnavljanje odnosa s Bogom.

DON MIHOVIL KURKUT Naš Bog nije jukebox!

U Međugorju se održava 22. Međunarodna duhovna obnova za bračne parove. Počela je 8. studenog 2023. prijavom sudionika kojih je oko 200 iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Čilea, Argentine, Kolumbije, Španjolske, Švicarske, Njemačke SAD-a, Nizozemske, Slovačke, Češke, Italije, Latvije, Mađarske, Poljske i Ukrajine.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja