Budi dio naše mreže

Ponovno je otkrio vjeru kada mu je kći rođena s abnormalnim srčanim ritmom. "Danas je zadnji dan mojega staroga života, posljednji dan s porocima. Sve je moguće uz Krista koji me jača."

/ lm

Američki reper, kantautor i producent Chancelor Johnathan Bennett, poznatiji kao Chance the Rapper, rođen je 16. travnja 1993. u Chicagu u američkoj saveznoj državi Illinois. Za treći nosač zvuka dobitnik je triju Grammyja, uključujući i za najbolji rap-album, donosi Glas Koncila.

Njegova glazba sadrži melodije inspirirane jazzom i utjecajem gospela, tekstovi imaju reference na kršćansku teologiju i njegovu borbu s vjerom i odgojem. Odgojen kao kršćanin, u pjesmama spominje Isusa Krista. Poznat je po šeširu s brojem tri, o kojem je rekao: “Predstavlja treći nosač zvuka, Sveto Trojstvo i obitelj; moje kćeri i suprugu.”

Sve je moguće uz Krista koji me jača.

Ponovno je otkrio vjeru kada mu je kći rođena s abnormalnim srčanim ritmom. “Danas je zadnji dan mojega staroga života, posljednji dan s porocima. Sve je moguće uz Krista koji me jača.”

Vjeruje da je Bog odgovoran za njegove blagoslove i uspjeh. Želja mu je svijet učiniti boljim mjestom za djecu, a ističe da do te promjene može doći samo ako roditelji zajedno rade i zauzimaju se za pravdu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja