Budi dio naše mreže

Svetište Majke Božje Remetske u suradnji sa časnim sestrama Službenicama iz Ukrajine, pokrenulo je inicijativu prikupljanja krunica za Ukrajinu.

/ ab

Molitva je najjače oružje da isprosimo mir. Konkretni povijesni događaji nam svjedoče kolika je snaga molitve krunice i koliki su ratovi zaustavljeni molitvom krunice. Kao hrvatski narod sjećamo se koliko nam je značila krunica u Domovinskom ratu i kako su ju naši branitelji nosili oko vrata, prenosi Župa Remete.

U suradnji sa časnim sestrama iz Ukrajine pozivamo vas da darujete krunicu koja će se dalje proslijediti u svaka posebno upakiranim vrećicama i dodatnim materijalima na ukrajinskom jeziku.

Svoje krunice možete poslati poštom na adresu svetišta ili ih osobno predati u suvenirnici svetišta ili u župnom uredu. Molimo vas da krunice budu nove i da budu čvrste.

Prije nego što ih pošaljete izmolite jednu krunicu ili barem jednu deseticu za mir u Ukrajini. Prikupljene krunice dostavit ćemo časnim sestrama Službenicama u Ukrajini, a one će ih podijeliti narodu i braniteljima.

Marija Kraljica Mira neka blagoslovi Ukrajinu i izmoli mir izmučenom narodu.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja