Budi dio naše mreže

Ključna riječ: krunica

„Oganj dođoh baciti na Zemlju“

Kada molimo krunicu, okupljeni smo oko naše Blažene Majke, kako je rekao jedan svećenik, baš kao što su se apostoli i učenici okupili u molitvi s njom u gornjoj sobi u pripravi za Duhove. A Duh Sveti silazi u naša srca po Srcu naše Blažene Majke koja je prisutna s nama kad molimo.

Bl. Bartolo Longo: Kako vam krunica može spasiti život

Bez obzira na to koliko je pogrešno usmjerena naša potraga za istinom ili koliko je ružna naša prošlost, kada se obratimo Bogu i ponudimo mu svoje slomljene živote, On čini čuda. Ovaj blaženik postao je sredstvo za mnoga obraćenja.

VIDEO Kako je molitva krunice spasila život Tammy Peterson

Supruzi Jordana Petersona, Tammy Peterson, dijagnosticiran je vrlo smrtonosan oblik raka. U trenutcima kada joj je bilo najteže, prijateljica joj je poklonila krunicu. U nastavku vam donosimo njezino svjedočanstvo o tome kako je molitva krunice promijenila njezin život, ali ponajprije nju.

Prvo i peto otajstvo krunice svjetla

Ušavši u rijeku Jordan i krstivši se od Ivana Krstitelja, Isus posvećuje sve vode krštenja. Vode krštenja će od sada posvećivati ​​duše do kraja vremena.

FRA JOSIP VLAŠIĆ "Hod s Marijom događa se kroz molitvu krunice"

"Prava marijanska pobožnost uvijek je kristocentrična. Izdavanje ovog molitvenika najbolji je način potaknuti i nas da se odlučimo ući u ovu molitvenu avanturu susretanja s Marijom, a preko Nje s Isusom", istaknuto je na predstavljanju knjige.

Krunica ima moć zaustaviti svaki rat

"Možda ni danas ovaj svijet nema „struje“ mira i ljubavi, ali baš tada, u dubokoj tami, ti možeš upaliti malo svjetlo poniznom molitvom Gospine krunice i dati svoj skromni doprinos miru u svijetu", piše fra Goran Azinović.

1 2 3 16
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja