Budi dio naše mreže

Umirovljeni sprinter priznao je s kakvim se izazovima susreće u odgoju djece.

/ dz

Umirovljeni sprinter priznao je izazove odgoja djece, prenosi Aleteia. S olimpijskim igrama u punom jeku, gledatelji se nerijetko čude izuzetnoj snazi ​​i odlučnosti najboljih svjetskih sportaša. Uz obaranje rekorda, olimpijci djeluju gotovo nadljudski.

Nedavno je, međutim, Usain Bolt otkrio ljudima koliko se izazovno očinstvo uspoređuje s njegovom obukom da postane najbrži čovjek na svijetu.

„Teže je biti otac troje djece, pogotovo kada plaču. Divno mi je, ali kada svi odjednom zaplaču bude nam “veselo”  u kući – rekao je umirovljeni sprinter.

Usain Bolt s obitelji

S obzirom na to da je Bolt u svibnju 2020. godine dočekao svoju kćer, Olympiju Lightning, a zatim tek rođene blizance Saint Lea i Thundera u srpnju prošle godine, samo 13 mjeseci kasnije, nije iznenađenje da su mu ruke pune posla.

“Puno je više vremena koje ulažem u odgoj djece, ali uživam. Uvijek je to izazov, a sada sam dobio pomoć svojih roditelja i drugih značajnih osoba. Ipak, njegovi će komentari biti ohrabrujući za roditelje koji se često bore s izazovima roditeljstva, pa se čak mogu osjećati kao da ne uspijevaju. Ako je najbržem čovjeku na svijetu biti tata ponekad zahtjevnije nego biti olimpijcem, sasvim je normalno da smo iscrpljeni u odgoju naše djece. No, za svaki uspjeh, pa tako i u odgoju djeteta vrijedi se dati potpuno i itekako potruditi. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja