Budi dio naše mreže

Marš "Milijun krunica" poziva katolike da mole krunicu 100 dana, s ciljem da preko milijun izmoljenih krunica ponude za popravak i zagovor za Ameriku koju je zahvatila neviđena borba između dobra i zla.

/ at

Katolici diljem Sjedinjenih Američkih Država pozivaju na milijun krunica tijekom 100 dana molitve i posta kako bi otjerali demonske snage iz SAD-a. Marš “Milijun krunica” poziva katolike da mole krunicu 100 dana, s ciljem da preko milijun izmoljenih krunica ponude za popravak i zagovor za američku naciju, jer kako naglašavaju “SAD je zahvatila neviđena borba između dobra i zla”, piše ChurchPOP.

Inicijativa je započela 15. kolovoza na svetkovinu Uznesenja Marijinog te završava 8. prosinca na svetkovinu Bezgrešnog začeća Marijinog.

Zasad se više od 750 tisuća katolika javno zavjetovalo na molitvu krunice u trajanju 100 dana, a broj raste iz minute u minutu, što možete pogledati OVDJE.

“Mi, dolje potpisani katolički muškarci i žene, ponovno povjeravamo sebe i svoju naciju,  Sjedinjene Američke Države, našem Gospodinu Isusu Kristu, koji je Ljubav, Istina, Ljepota i Dobrota sama, i trijumfu Presvete obitelji Isusa, Marije i Josipa”, stoji u javnom zavjetu.

“Molimo Gospodina da ukori, sputa i protjera sve demonske sile Sotone koje su snašle naš narod. Molimo Gospodina za vlastito obraćenje i obraćenje svih naših sugrađana, katolika i ne-katolika, na ljepotu i slobodu koje se nalaze samo u Presvetom Srcu Isusovu kroz Bezgrešno srce Marijino.”

“Sotona, neprijatelj svih muškaraca i žena, vodi nemilosrdni rat protiv nas, naše vjere, naših obitelji, nacije i svih ljudi. Mi vjerni katolički laici nećemo mirno stajati.”

“Nećemo napustiti našeg Gospodara. Nećemo prepustiti svoju zemlju Zlome. Pozivamo sve katoličke muškarce i žene neka se ujedine u ljubavi Božjoj i zauzmu stav za svu našu braću i sestre u našem narodu.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja