Budi dio naše mreže

Hannah Neeleman, koja je na natjecanju predstavljala Južnu Dakotu dobila je pohvale diljem zemlje zbog svog snažnog pro-life odgovora tijekom pitanja na pozornici.

/ mdj

Hannah Neeleman je 33-godišnja majka sedmero djece koja je okrunjena za “gospođu Amerikanku” 25. kolovoza u Las Vegasu. Hannah i njezin suprug, Daniel, vode vlastitu farmu u Utahu pod nazivom “Farme balerina”, gdje prodaju meso uzgojeno na farmi, kao i kuhinjske potrepštine.

Za vrijeme postavljanja pitanja sudac ju je upitao: “Kada ste se osjećali najsnažnije?”

Ona je odgovorila: “Osjećala sam se najsnažnije kada sam sedam puta donosila moje svete duše na zemlju. Nakon poroda i za vrijeme držanja novorođenčeta u naručju, osjećaj majčinstva najsnažniji je osjećaj koji sam ikada osjetila.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hannah @Ballerina Farm (@ballerinafarm)

 

Neeleman je dobila pljesak i ovacije prisutne publike.

“Nova – stara pobjednica”

Inače, radi se o bivšoj Miss New Yorka i proglašenoj “gospođi Utah 2021”. 2012. godine diplomirala je ples i likovnu umjetnost na Juilliard School.

Na društvenim mrežama, pod profilom “Ballerina Farm”, Neeleman govori o obiteljskom životu sa svojim suprugom i djecom, koja imaju od 1 do 11 godina, kao i o radu na farmi i promicanju tradicionalnog agrarnog načina života.

Očekuje se da će se Neeleman natjecati i na izboru za Mrs. World 2023 ove godine.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja