Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pro-life

PRO LIFE: Borba za nerođene jača i u Njemačkoj!

Koalicija za život predstavlja prvi dokumentarni film na njemačkom jeziku o molitvenoj inicijativi "40 dana za život" koja se u Münchenu, Frankfurtu na Majni, Wiesbadenu, Pforzheimu i Passauu od 2017. odvija dvaput godišnje, tijekom globalne pro life kampanje "40 dana za život".

40 DANA ZA ŽIVOT U izgradnji kulture života pridružili se Vrbovec i Zaprešić

I ove će se godine, u 12. kampanji inicijative „40 dana za život“, od 25. rujna moliti ispred bolnica i domova zdravlja diljem Hrvatske. Brojni vjernici na taj će način svjedočiti važnost i dostojanstvo svakog ljudskog života. Ovogodišnja inicijativa okupit će vjernike u 32 grada na 34 mjesta, a o dvjema novim lokacijama za Hrvatski katolički radio progovorile su voditeljice inicijativa Snježana Soldo iz Vrbovca i Elma Rita Marijanović iz Zaprešića.

Utrka za ŽIVOT sve je bliže!

Dijana Brozović, voditeljica Tima za trudnice udruge Hrvatska za Život, u programu HKR-a najavila je 2. Utrku za život. Organizatori najavili jednosatno zatvaranje za promet istočnog nogostupa Mosta slobode, od 11 do 12 sati.

PRO LIFE Redovnice koje se zavjetuju i na zaštitu nerođenih

S približavanjem Hoda za život donosimo i priču o američkim redovnicama koje, uz zavjete siromaštva, čistoće i poslušnosti, svoju karizmu pronašli su u zaštiti nerođenih i njihovih obitelji. Nedavno su tri redovnice sudjelovale na drugoj Konferenciji za život koju je u Zagrebu organizirala Udruga Hrvatska za Život.

PRO LIFE "Živa sam samo zbog zabrane pobačaja!"

Jedna od govornica na 2. Konferenciji za život, koju je početkom svibnja u Zagrebu organizirala udruga Hrvatska za Život, bila je američka pravnica Rebecca Kiessling, osnivačica i direktorica udruge 'Savethe1'.

Hod za život: Zašto ih smeta što dižemo glas za nerođene ljude

"Zašto ne hodate za sirotinju, za beskućnike, ljude šta odlaze u Irsku... - pitanja su koja se ne postavljaju nikome osim pro-liferima", upozoravaju iz splitskog dijela organizacije 'Hoda za život' koji će ove godine u Hrvatskoj u čak pet velikih gradova pozvati ljude da javno i glasno ponovno dadnu svoj glas 'za' život nerođenih.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja