Budi dio naše mreže

U ponedjeljak 1. srpnja s emitiranjem počinje s TV program Herceg - Bosne čime Bosna i Hercegovina dobiva i javnu televiziju na hrvatskom jeziku. "Izgradnja televizije unutar javnog sustava RTV Herceg-Bosne odgovor je na dugo iščekivani televizijski kanal na hrvatskom jeziku. Ova televizija nastala je ujedinjavanjem RTV HB, Televizije Kiseljak, Naše TV, Oscara C i Prvog TV i kao takva, uz već postojeći program Radija HB zasigurno će doprinjeti promicanju hrvatskih nacionalnih interesa, zaštiti jezika i kulturne baštine u BiH i šire", izjavio je za Hrvatsku katoličku mrežu voditelj organizacijske cjeline televizije na RTV HB Franjo Takač.

/ sk

Franjo Takač, voditelj organizacijske cjeline televizije na RTV HB

Kako ističe jedan od čelnih ljudi budućega javnog TV servisa u BIH na hrvatskom jeziku Franjo Takač, program TV Herceg Bosne, počinje s emitiranjem u ponedjeljek 1. srpnja u 17 sati sa Županijskom panoramom, nakon čega slijedi Dnevnik od 19,30, a u narednom periodu pridružit će se i ostale emisije s mnoštvom zanimljivih tema. Osim putem zemaljskih emitera, program će se moći pratiti i u okviru ponude kablovskih i iptv operatera u BiH. 

Program je planiran u okviru kadrovskih mogućnosti, te će se s vremenom zasigurno raditi na njegovom proširenju. Velika pozornost posvetit će se uključivanju dopisništava iz Kiseljaka, Orašja, potom iz Banja Luke. Izazov je velik, ali sam siguran kako smo svi zajedno unutar kuće spremni odgovoriti na profesionalne zadatke. 

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja