Budi dio naše mreže

Uoči Velikog tjedna, udružimo se u molitvi s našom misionarkom u Ugandi, s. Vedranom Ljubić. Na Cvjetnicu u 7 sati ujutro (u 5 sati po našem vremenu), s. Vedrana u svojoj zajednici molit će krunicu za prijatelje misija u domovini i čitatelje Radosne vijesti. Naš odnos s Bogom odvija se preko molitve, a najljepši dar koji drugome možemo dati je molitva, izvijestili su iz Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj.

/ mp

S. Vedrana Ljubić, redovnica je Družbe Kćeri Božje ljubavi. U misije je otišla 6. listopada 1998. godine, i djeluje u Ugandi. Prilikom jednog razgovora ovako je poručila: „Dok je Bog stvarao svijet, nije mu nitko trebao, sam je sve činio. Mogao je to jer je Bog svemogući, dok smo mi ljudi upućeni jedni na druge i malo što možemo činiti sami. Mi misionari u misijskim zemljama možemo „stvarati“, ostvarivati Božje povjerenje i planove s nama, uz Božju pomoć, s prijateljima i dobročiniteljima misija. Za svaki početak, bilo koje akcije, trebamo puno moliti!“ 

Neka nam ovo bude poziv i poticaj da nikada ne prestanemo moliti jedni za druge, i naše misionare i misionarke. Za svetu Malu Tereziju, zaštitnicu misija, molitva je bila disanje duše. Molitva širi naše srce i sjedinjuje nas s Bogom. 

Želite li i donacijom pomoći djelovanje naših misionara, možete to učiniti prema podacima kako slijedi: IBAN: HR6323600001101542876; Svrha: MOJ DAR ZA MISIJE; SWIFT: ZABAHR2X.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja