Budi dio naše mreže

Molitveni projekt "Mater Fatima", zajedno s marijanskim pokretom Theotokos i biskupijom Yakima u saveznoj državi Washington u SAD-u na blagdan svetih fatimskih pastira Franje i Jacinte Marto, 20. veljače, poziva na 5. svjetsku molitvu Krunice.

/ hjb

Biskup Yakime mons. Joseph J. Tyson predvodit će iz katedrale Svetog Pavla krunicu koja će se prenositi uživo na televiziji, radiju i društvenim medijima. Izravan prijenos na hrvatskom jeziku od 20:30 ostvarit će zajedno LaudatoTv, Hrvatski katolički radio, Radio Marija i Radio Mir Međugorje. Program uključuje molitvu Krunice na više svjetskih jezika, klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu i čin posvete Isusu po Bezgrešnom Srcu Marijinu.

Logo 5. Svjetske molitve krunice / www.materfatima.org

Središnja nakana ove godine je molitva da se sačuva nevinost sve djece na svijetu. Uz ovu, nakane molitve Krunice su: obraćenje grešnika i pobjeda Bezgrešnog Srca Marijinog, za obitelji, jezgru društva i podlogu duhovnih zvanja, za Papu i njegovu predvodničku misiju kao sveopćeg pastira Katoličke Crkve te za misionare, kako bi ih vatra Duha Svetoga mogla dovesti do evangelizacije u svim krajevima svijeta.

Središnja nakana ove godine je molitva da se sačuva nevinost sve djece na svijetu.

“Naša nebeska Majka nas želi voditi k Isusu, a siguran put do njega je posveta njezinom Bezgrešnom Srcu”, poručuju organizatori i pozivaju na uključenje u ovaj molitveni događaj.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja