Budi dio naše mreže

"Ovo nisu nikakve donacije. Ovo je investicija u našu mladež. Hajde, pomozite", tako je na svom Facebook profilu pozvao ljude dobre volje riječki vjeroučitelj Marin Miletić. Naime, radovi na pripremi prostora za buduću multifunkcionalnu vjeronaučnu dvoranu u Sušačkoj gimnaziji u punom su zamahu, ali potrebna im je i pomoć!

/ Hrvoje Josip Bišćan
Status Marina Miletića s Facebooka prenosimo u cijelosti:
“Trinaest godina sam u Sušačkoj gimnaziji i kažem: nitko nema takve mlade, nitko! Subota ujutro, a meni moji gimnazijalci, pa čak i neki bivši učenici, nonoti, majstori – rade punim gasom! Obnavljamo učionicu za vjeronauk, multifunkcionalni prostor. Uređujemo i hodnik gdje ću kao vjeroučitelj provoditi niz projekata, izložbi, književnih večeri, koncerata.

Škola novca za sve ovo nije imala, ali Bogu zahvaljujem što mi dobra ravnateljica Đudita nije rezala krila i što je dopustila urediti mi derutni prostor u podrumu koji je vapio za velikim zahvatom. Poznajem puno ljudi. Mnogi mogu pomoći, mnogi mi se jave.

Hvala mojoj bivšoj učenici arhitektici Sabini na sjajnim idejama! Mirku i Mariju skautima na pomoći. Paolu i didi Ivanu parketaru na divnoj pomoći! hvala tvrtki 4M sa Srdoča Cvijićima na svoj dobroti i velikoj pomoći oko novih garnitura.

No, dragi ljudi, posla je još puno.

Trebat će mi nešto računalne opreme, jače, da možemo raditi s gimnazijalcima video obradu i robotiku. Znam, što da vam kažem, svestrani smo. Hahahah.

Trebao bi mi profi aparat za kavu s mlincem. Da mi gimnazijalci ne piju onaj otrov iz automata, nego da mogu popiti normalnu kavu. Treba mi i novi projektor, po mogućnosti HD. Ili smartTV.

Imam i neke stolarske radove pa mi se javite. Moram i novu rasvjetu postaviti.

Ovo nisu nikakve donacije. Ovo je investicija u našu mladež. Hajde, pomozite.

Eto. S detaljnim pitanjima u box. Napravim donatorima pločice i stavim u razred. Gotovo 500 mojih učenika će tako vidjeti tko je pomogao i na koji način u stvaranju ove divne priče.

Ajmo ljudi. Akcija 😍❤️😘

Bog ljubi vesela darivatelja.”

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja