Budi dio naše mreže

U ovom članku donosimo vam 5 najčitanijih članka s našeg portala, napisana od strane naših novinara. Svaki od ovih tekstova privukao je veliku pažnju čitatelja zbog svoje kvalitete i zanimljivosti.

/ mdj

Na našoj stranici vas izvještavamo o životu Crkve u cjelini. Donosimo vam vijesti i o ostalim događanjima u Hrvatskoj i svijetu s posebnim naglaskom na onim vijestima koje su poticajne te na dobrobit ljudske zajednice. Isto tako, donosimo vam promišljanja o temama koje su potrebne promišljanja i propitkivanja radi formiranja ispravnog stava. Hrvatska katolička mreža ojačala je svoju prisutnost i na internetu te danas ima značajnu online prisutnost na popularnim društvenim mrežama YoutubeuFacebookuX-u (Twitteru) i Instagramu.

U radu mrežne stranice hkm.hr. sudjeluju novinari Hrvatske katoličke mreže na čelu koje stoji v. d. ravnatelja HKM-a mr.sc. Zvonimir Ancić, a pod uredničkom palicom Siniše Kovačića. Urednica portala je Diana Tikvić, a na portalu trenutno djeluju: Ivana Markić, Magdalena Kralj, Marija Pažin i Matija Đudarić.

Uz rad na portalu vezani su i brojni suradnici: Svjetlana Đuran, Hrvoje Josip Bišćan, Mislava Bišćan, Ante Novak, Tihana Semijalac, fra Goran Azinović, Katarina Varenica, Matija Maša Vekić, Filip Ećimović, Marija Bačić, Ines Grbić, Angelina Tadić, Hana Kilijan, Marko Taborsky, Vesna Bihar, te vlč. Tomislav Hačko.

Svoj su značajan doprinos u rad portala utkali i Marija Pandžić, Paula Marija Knežević (Stier), Andrea Tomurad, Lea Miloš, Antonela Banović, Marijana Daničić, Branimir Gubić, Tamara Gubić, Domagoj Puljizović, Sonja Kuzmić te pokojna Vesna Živko.

Koji tekstovi su najprepoznatljiviji?

1. ZAMJENA ULOGA Djeca sve više postaju evangelizatori

2.  Nemojmo da nam i današnji odlazak na svetu misu bude iz navike

3.  STIPE ČUTURA Mladić kojeg nazivaju hrvatskim Karlom Acutisom

4.  ŠTO SE DOGAĐA? Prva ustanova za umjetnu ‘proizvodnju’ djece

5.  LEKCIJA SRCA I UMA Animirani film “Inside Out”

Na svojim platformama nastojimo pružiti podršku svim mladima koji u Crkvi djeluju, bendovima i izvođačima duhovne glazbe, ali i svima ostalima koji na bilo kojem području vrše poslanje Crkve u naviještanju Radosne vijesti i širenju dobra i istine.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja