Budi dio naše mreže

Ključna riječ: hrvatska-katolicka-mreza

HVALA VAM NA ČESTITKAMA Jer naš rođendan je i vaš rođendan

Dragi naši... Gdje bismo danas bili bez vaših molitava i nesebičnog darivanja. Svaka poruka, svaki poziv, svaka gesta i znak pažnje hrane naše duše i našu volju. Bez Isusa Krista i vas ne bismo bili gdje jesmo danas. S vama smo ponekad i češće nego s vlastitim obiteljima, s vama se plačemo i smijemo, tugujemo i radujemo se. S vama rastemo u vjeri, nadi i ljubavi. S Vama smo bliži Kristu. Vole vas Vaši HKR-ovci.

Hrvatska katolička mreža posjetila Caritasovu kućicu "Kod fratara" na "Adventu u Zagrebu"

Djelatnici Hrvatske katoličke mreže na čelu s glavnim urednikom HKM-a Sinišom Kovačićem u utorak su posjetili kućicu Pučke kuhinje Caritasa župe sv. Antuna Padovanskoga sa Svetoga Duha pod nazivom "Kod fratara" u sklopu manifestacije "Advent u Zagrebu". Adventska kućica nalazi se na Zrinjevcu blizu Paviljona. Djelatnici Hrvatske katoličke mreže iskoristili su ovu priliku zajedništva te snimili i spot za jednu božićnu pjesmu, a o čemu se radi vrlo brzo ćete doznati na našim mrežnim stranicama...

VIDEO Što nam govori adventski vijenac?

Video isječci iz najslušanijih emisija Hrvatskoga katoličkog radija – Halo velečasni, Sutra je dan Gospodnji i Kava s Doricom - od ovog su prosinca dostupni i na YouTube kanalu HKM-a. Pogledajte video isječak iz emisije Sutra je dan Gospodnji u kojemu fra Anto Barišić odgovara na pitanje što nam govori adventski vijenac.

Otvaranje novim medijskim platformama prilika za evangelizaciju

Medijska konvergencija u kontekstu korištenja svih medija do njihovog potpunog potencijala – bila je tema emisije Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija održane 26. studenog. O njezinoj prednosti, izazovima, opasnostima, fragmentaciji publike medija govorili su direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović, glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić i član uredništva mrežne stranice Bitno.net Ivo Džeba. Emisiju je uredila i vodila Diana Tikvić.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja