Budi dio naše mreže

Projekt „Muževni budite” organizira 5. konferenciju katoličkih muškaraca „Budi muškarac” koja će se održati od 17. do 19. svibnja u Pastoralnom centru sv. Bono u Vukovaru.

/ mp

I ove će godine okupiti velik broj govornika koji će se dotaknuti svih mogućih tema koje mogu zanimati jednoga katoličkog muškarca, a to su: duhovna formacija, duhovni boj, razlučivanje životnog poziva, predbračna i bračna čistoća, ljubav i poštovanje u vezi i braku, odgoj djece, liderstvo i poduzetništvo i još mnoge druge…

Neki od ovogodišnjih govornika su: Tomislav Belavić, Ivan Džanko, Marko Frković, Matej Galić, p. Boris Jozić, Danijel Katanović, Matej Lovrić, Vedran Politeo, Robert Rukavina, Kristijan Šimičić i drugi…

Svaki od govornika dat će svoj doprinos geslu konferencije koje glasi: „Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu’’ (Jer 29, 11). Tema ovogodišnje konferencije bit će odabir poziva i preuzimanje odgovornosti.

Program započinje u petak u 17 h, a završava u nedjelju do najkasnije 17 h. Detaljan program moći će se uskoro naći na službenoj stranici konferencije www.budimuskarac.com, na kojoj je moguće i prijaviti se na konferenciju.

Prijave su produžene do 15. svibnja ili do popunjenja mjesta, a prijaviti se možete pomoću ove poveznice

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja