Budi dio naše mreže

Ključna riječ: muzevni-budite

Pročitajte kako uspješno prolaziti kroz kušnju neplodnosti u braku

Procjenjuje se da se jedan od šest parova bori da zatrudni. Neplodnost je često skrivena patnja i čak se smatra "normalnom”, iako privremenom, teškoćom s kojom se parovi susreću u nekim brakovima, a koja se lako može popraviti ako se par "samo opusti".

Biskup Košić pridružio se moliteljima krunice na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Uz Zagreb, krunicu su muškarci molili i u Dubrovniku ispred crkve Sv. Križa,  u Karlovacu na Trgu J. J. Strossmayjera, u Osijeku na Trgu sv. Ivana Pavla II. (ispred konkatedrale), u Slavonskom Brodu na Korzu, u Splitu na Peristilu, u Šibeniku na Trgu branitelja Domovinskog rata (Krešimirovom domu), u Trogiru na Trgu sv. Ivana Pavla II., u Vinkovcima na Trgu bana J. Šokčevića (kod kipa Presvetoga Trojstva), u Virovitici, na adresi Matije Gupca 63 (u vojarni kod križa),  u Zadaru ispred katedrale sv. Stošije.

Završavaju prijave za 4. konferenciju katoličkih muškaraca ''BUDI MUŠKARAC"

Nakon prve dvije uspješne konferencije ''Budi muškarac'' koje su bile organizirane online 2020. i 2021. godine, i jedne konferencije koja se održala uživo 2022. godine, ove godine voditelji projekta „Muževni budite“ organiziraju 4. konferenciju katoličkih muškaraca koja će se održati 29. i 30. travnja u Pastoralnom centru u Lovranu.

Posvetite svoj dom strahu zlih duhova i zatražite zaštitu svetog Josipa

Sveti Josip nam je potreban sada, više nego ikad. Naš je svijet prihvatio duboko antikršćanske ideje. Mlade ljude privlače demonske stvari više nego ikad. Perverzija ispunjava internet, televiziju i našu politiku. Đavao je uistinu Princ ovoga svijeta, a mnogi su njegovi odani podanici! Za nas koji imamo svetog Josipa, nemamo se čega bojati. Međutim, moramo djelovati šireći pobožnost strahu zlih duhova. Trebamo njegovu stalnu zaštitu za naše obitelji i djecu.

Uključite se u inicijativu projekta „Muževni budite”

„Nasljeduj sv. Josipa” još jedna je inicijativa projekta „Muževni budite” kojom se želi svrnuti pozornost na pobožnost prema sv. Josipu, duhovnom ocu, ali i na njegov primjer muževnosti i očinstva koji bi se trebalo truditi nasljedovati.

Započele prijave za 4. konferenciju katoličkih muškaraca ''Budi muškarac''

Nakon prve dvije uspješne konferencije ''Budi muškarac'' koju je online organizirao 2020. i 2021. godine i jedne konferencije koja se održala uživo 2022. godine projekt "Muževni budite", ove godine organiziraju 4. konferenciju katoličkih muškaraca koja će se održati 29. i 30. travnja u Pastoralnom centru u Lovranu.

Bl. Alojzije Stepinac: Više vrijedi jedna stranica Svetog Pisma, nego svi romani svijeta!

Prvog siječnja u sklopu projekta ''Muževni budite'' započinje inicijativa ''Biblija kroz 365 dana'' pomoću koje žele potaknuti sve, a osobito muškarce, na svakodnevno čitanje Svetog pisma. Napravili su plan kako svakodnevno čitati Bibliju i kako je pročitati u vremenskom roku od 365 dana, od korica do korica. Za to postoje tri pristupa: linearni, usporedni i tematski pristup.

1 2 3 6
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja