Budi dio naše mreže

Zajednica Arka – Korablja, koja brine o osobama s intelektualnim teškoćama, potpisala je ugovor o kupnji zemljišta za gradnju nove kuće. Tu radosnu vijest su objavili na svom Facebook profilu. Objavu prenosimo u cijelosti.

/ im

“Tako važna vijest koju želimo podijeliti s vama je da smo ovaj mjesec potpisali ugovor o kupnji zemljišta za gradnju Arkine kuće!

Dugo godina smo u unajmljenim prostorima koji nam odavno nisu dovoljni jer svakodnevno rastemo, a sad smo došli do toga da zbog ograničenosti prostora više ne možemo rasti, iako svakodnevno primamo pozive roditelja da uključimo njihovu djecu u Arku.

Mi ne želimo stati na 20 članova, želimo moći podržati što više osoba s intelektualnim teškoćama!

Novu Arkinu kuću moći ćemo prilagoditi našim potrebama za većom radionicom, za kapelom, za više ureda, ali i za prostorom za svakodnevni život u koji ćemo moći primiti prve osobe s intelektualnim teškoćama.

Kako bismo prikupili potrebna sredstva za gradnju kuće, pokrećemo nacionalnu kampanju u kojoj ćemo pozvati sve vas, ali i cijelu Hrvatsku da 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 izgradimo Arkinu kuću.

Više detalja uskoro!

Jučer smo se okupili na našem novom zemljištu u Trnavi, a vlč. Marko Kovač i župnik župe Muke Isusove vlč. Leopold Ćurčić zazvali su Božji blagoslov na zemljište i sva naša buduća nastojanja oko gradnje”.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja