Budi dio naše mreže

U sklopu niza humanitarnih akcija koje su organizirali mladi župe sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u ponedjeljak, 29. ožujka, provedena je akcija besplatnog šišanja korisnika Pučke kuhinje.

/ im

Duhovno duhovite večeri koje u župi sv. Antuna organizira franjevac konventualac, fra Stjepan Brčina, zajedno s timom Evangelizacijske zajednice okuplja veliki broj mladih, koji ne samo da dolaze četvrtkom na susret, nego se trude svakodnevno svoju vjeru svjedočiti i djelima. Tako su u sklopu niza humanitarnih akcija organizirali i besplatno šišanje za korisnike Pučke kuhinje.

Foto:screenshot

“Nekolicina mladih koja dolazi kod nas na Duhovno duhovite večeri sami su se prijavili u niz humanitarnih akcija do sada, a jedna od ideja je bila i šišanje korisnika naše Pučke kuhinje. Tako su oni koji su frizeri među njima ošišali besplatno naše korisnike. Cijelu akciju proveli su u suradnji s fra Vladimirom Vidovićem, ravnateljem Pučke kuhinje”, rekao je fra Stjepan Brčina za Hrvatsku katoličku mrežu.

screenshot

Fra Stjepan Brčina se na svojem Instagram profilu zahvalio svim volonterima. “Hvala svim frizerima koji su volontirali danas i  besplatno šišali naše korisnike”, napisao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stjepan Brčina (@stjepanbrcina)

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja