Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-vladimir-vidovic

"VERITAS" - nova aplikacija u čast sv. Antunu Padovanskom

Nova aplikacija za štovatelje sv. Antuna i svjedočanstvo o primljenim blagoslovima po sv. Antunu bili su tema "Duhovno duhovite večeri" u utorak 15. ožujka u kojoj je gostovao franjevac i glavni urednik "Veritasa - Glasnika sv. Antuna Padovanskoga" fra Vladimir Vidović. Emisiju je uredio i vodio fra Stjepan Brčina.

Pokrenuta aplikacija Veritas

Veritas – Glasnik svetog Antuna Padovanskog pokrenuo je aplikaciju Veritas kako bi sadržaje časopisa, ali i šire teme učinio dostupnim svima.

Počinje korizmena akcija "Posni pereci u pomoć priteci" na zagrebačkom Svetom Duhu

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu s prvom korizmenom nedjeljom kreće s humanitarnom akcijom "Posni pereci u pomoć priteci". Riječ je o prodaji korizmenih pereca, posnih zalogaja, prigodnih za izvršavanje posta o kruhu i vodi, ispred crkve sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu kako bi se korisnicima Pučke kuhinje osigurale namirnice za pripremu obroka.

RAZGOVOR U POVJERENJU Tko su korisnici pučke kuhinje?

"Razgovor u povjerenju" bila je tema Duhovno-duhovite večeri u utorak, 1. ožujka u kojoj su gostovali gospođa Biserka i gospodin Marijan, korisnici Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu. Emisiju je uredio i vodio fra Vladimir Vidović.

Obrok za obrok "Kod fratara" na Svetom Duhu

Ove godine ponavljamo humanitarnu akciju pod nazivom "Obrok za obrok" koja će se održati na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11.2021. do 8.1.2022. Radno vrijeme bit će od 16 do 22 sata", poručuje fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Matea Pavlović: "Svaki čovjek bi se trebao osjećati voljeno, željeno i cijenjeno, zato volontiram u HU Savao"

Listopad je mjesec kada obilježavamo brojne datume koji ne bi smjeli ostati samo na simboličnoj razini: svjetski dan hrane, beskućnika te siromaštva i borbe protiv socijalne isključenosti. Prema podacima iznesenim u povodu Svjetskog dana beskućnika, u Hrvatskoj je oko 2 tisuće beskućnika, polovica ih je u Zagrebu, a u riziku od beskućništva je oko 10.000 osoba koje su u velikom siromaštvu. Tko su ljudi bez krova nad glavom među nama i koliko ih ima?

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja