Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-vladimir-vidovic

Fra Vladimir Vidović: Hvala vam što pomažete Pučkoj kuhinji kupnjom hrane u drive-in kućici "Kod fratara"

Na adresi Sveti Duh 33, ispred Pučke kuhinje u Zagrebu, s početkom adventa, započela je s radom drive-in adventska kućica "Kod fratara" u sklopu humanitarne akcije "Obrok za obrok". Poštujući sve epidemiološke mjere, vozači naručenu hranu preuzimaju u dvorištu Pučke kuhinje i to od 16 do 22 sati. U razgovoru za HKM voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu fra Vladimir Vidović istaknuo je zadovoljstvo s ovom humanitarnom akcijom te ljudima koji vrlo disciplinirano poštuju sve epidemiološke mjere.

Novo ruho mrežne stranice Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga

Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga predstavio je u četvrtak novoobnovljenu mrežnu stranicu. Na stranicama se može pronaći mnoštvo zanimljvih informacija o povijesti Veritasa kao i o svim drugim aktivnostima koje se odvijaju pod okriljem Veritasa, od Ansambla Kolbe, Pučke kuhinje; Festivala kršćanskog kazališta i novijeg, ali i hrabrog iskoraka u vidu pastorala u digitalnom svijetu na platformi #askfrapriest.

POBOŽNOST SV. ANTUNU Misa trećeg utorka sv. Antunu prikazana za medijske djelatnike

“Ovo vrijeme uistinu jest kriza i ne treba od nje bježati. Ne treba je ignorirati, već to vrijeme krize shvaćati i doživljavati kao vrijeme u kojem ćemo preispitati ponajprije svoj odnos prema dragome Bogu", poručio je fra Vladimir Vidović u trećem misnome slavlju od Trinaest utoraka posvećenih sv. Antunu Padovanskom.

Povećan broj korisnika Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu

Jedna od najvećih pučkih kuhinja u gradu Zagrebu, ona na Svetom Duhu, svakodnevno ima sve više korisnika. Na koji se način ovih dana pomaže beskućnicima i korisnicima Pučke kuhinje Svetog Ante kod fratara na zagrebačkom Svetom Duhu doznali smo iz prve ruke od fra Vladimira Vidovića.

Sudjelujte u korizmenoj akciji "Posni pereci u pomoć priteci"

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu s prvom korizmenom nedjeljom kreće i s novom humanitarnom akcijom "Posni pereci u pomoć priteci". Naime, potrebna im je pomoć kako bi uredili prostore u kojima bi korisnici Pučke kuhinje čekali hranu. Stoga su osmislili prigodnu prodaju korizmenih pereca, posnih zalogaja prigodnih za izvršavanje posta o kruhu i vodi.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja