Budi dio naše mreže

Ključna riječ: fra-vladimir-vidovic

POD KRIŽEM Vjernost Crkvi

Vjernost Crkvi bila je tema još jedne emisije Pod Križem koju je uredio i vodio fra Vladimir Vidović.

POD KRIŽEM Dobro mi došla, sestrice Smrti!

Uoči svetkovine Svih svetih, kada se sjećamo svih proglašenih svetaca, ali i onih koji nisu doživjeli tu čast – a živjeli su svetim životom – i Dušnoga dana, kada se sjećamo svih naših pokojnih, fra Vladimir Vidović je u emisiji "Pod križem" 31. listopada govorio o vjerničkom stavu prema smrti, umiranju i gubitku dragih osoba.

Emisija fra Stjepana Brčine na HKR-u omiljena među dijasporom i slušana diljem cijele Hrvatske

Sinoćnja emisija fra Stjepana Brčine „Duhovno duhovita večer“ na Hrvatskom katoličkom radiju (HKR) ujedinila je u molitvi brojne slušatelje iz dijaspore i diljem Hrvatske. Samo na društvenoj mreži Facebook putem profila Hrvatskog katoličkog radija imala je uživo više od 600 pratitelja, a u manje od 24 sata pregledana je i preslušana više od 17 tisuća puta.

Posljednja emisija "Pod križem" ove sezone: utisci i odjeci emisije

Emisija „Pod križem“ započela je svoje emitiranje u jesen 2021. godine. Posebnost emisije je što su sva petorica urednika svećenici: fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Sv. Duhu, vlč. Nikola Jurković, župnik župe Sv. Jurja u Gornjoj Stubici, vlč. Branimir Budinski, župnik župe Sv. Josipa Radnika u Gajnicama, vlč. Tomislav Šagud, župnik župe Presvetog Trojstva u Prečkom i vlč. Krunoslav Kolar, župnik župe Rođenja Isusova u Zagrebu – Kajzerica.

POD KRIŽEM Krize u životu vjernika

Fra Vladimir Vidović u emisiji "Pod križem" 23. svibnja je naglasio da postoje različite krize – unutarnje, osobne, ali i društvene i crkvene.

Zagrebački nadbiskup posjetio Pučku kuhinju na Svetom Duhu

U subotu, 6. svibnja zagrebački nadbiskup i predsjednik Hrvatske biskupske konferencije mons. Dražen Kutleša predslavio je slavlje Svete Potvrde na zagrebačkom Svetom Duhu za dvije župe koje vode franjevci konventualci: Sv. Antuna Padovanskoga i Sv. Maksimilijana Kolbea. Tom prigodom, Nadbiskup je po prvi puta posjetio i Caritas Župe sv. Antuna i Pučku kuhinju.

1 2 3 7
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja