Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pucka-kuhinja-franjevaca-konventualaca

Hrvatski vojnici volontirali u pučkoj kuhinji na Svetom Duhu

"Sudjelujem u akciji jer sam upoznata s društvenom situacijom i potrebama. Sve je počelo s Duhovno-duhovitim večerima, a sada nekolicina nas volontira slobodnim danima. Ljudi su sretni kad nas vide i uvijek pozitivno reagiraju. Dolaskom ovdje primamo mir koji nam je potreban jer smo veliki dio vremena zaduženi za razne aktivnosti", rekla je za Hrvatsku katoličku mrežu kadetkinja Valentina Bartulović.

Pučka kuhinja na Svetom Duhu: Najpotrebnijima pomažu prodajom domaćeg ajvara

Caritasova Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu u okviru nedjeljne zahvalnosti za plodove zemlje i Božja dobročinstva otvorila je svoja vrata s ciljem senzibiliziranja javnosti za najpotrebnije te je svima zainteresiranima ponuđena mogućnost doniranja novčanih sredstva i to kupnjom domaćeg samostanskog ajvara.

Posjetite Pučku kuhinju na zagrebačkom Svetom Duhu u nedjelju!

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu obilježava Dan zahvalnosti za plodove zemlje i Božja dobročinstva u nedjelju 27. listopada te otvara svoja vrata za sve zainteresirane u smislu senzibiliziranja šire javnosti za najpotrebnije. "Pozivamo sve zainteresirane da posjete toga dana prostore Pučke kuhinje na Svetom Duhu 33 već od jutarnjih sati", poručili su franjevci konventualci.

FOTOREPORTAŽA Oslobođeni svakodnevnih briga - nezaboravno ljetovanje korisnika pučke kuhinje

"Za mene je ovo jedno neobično i dragocjeno iskustvo. Vidim na našim korisnicima da su potpuno oslobođeni od početnog grča i straha. Radosni su i veseli što imaju priliku boraviti u našem samostanu na Cresu", rekao je voditelj pučke kuhinje fra Vladimir Vidović u razgovoru za Hrvatsku katoličku mrežu o ljetovanju korisnika Pučke kuhinje sa Svetog Duha na otoku Cresu.

Korisnici pučke kuhinje na Svetom Duhu otputovali na more

"Nadam se da će biti ugodan i dobar program. Meni će osobno to mnogo značiti i zbog žene koja je nedavno preminula, a trebala je ići sa mnom. Idem na ljetovanje zbog supruge i sebe, kako bih ovaj period života proveo s dobrim ljudima koje znam već 15 godina", kazao je za Hrvatski katolički radio Marijan Trbušić, korisnik pučke kuhinje zagrebačke župe sv. Antuna Padovanskog.

1 2
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja