Budi dio naše mreže

Ključna riječ: pucka-kuhinja-franjevaca-konventualaca

RADOST JE U DARIVANJU Donirana sredstva za rad Pučke kuhinje na Svetom Duhu

Predsjednik Uprave i glavni direktor OIV-a Mate Botica, član Uprave i glavni direktor za tehniku i IT Denis Nikola Kulušić i predsjednica Radne skupine za društveno odgovorno poslovanje (DOP) Vlatka Dokoza uručili su u nedjelju, 12. lipnja donacijski ček u vrijednosti 92.400,00 kuna voditelju Pučke kuhinje fratru Vladimiru Vidoviću.

RAZGOVOR U POVJERENJU Tko su korisnici pučke kuhinje?

"Razgovor u povjerenju" bila je tema Duhovno-duhovite večeri u utorak, 1. ožujka u kojoj su gostovali gospođa Biserka i gospodin Marijan, korisnici Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu. Emisiju je uredio i vodio fra Vladimir Vidović.

Obrok za obrok "Kod fratara" na Svetom Duhu

Ove godine ponavljamo humanitarnu akciju pod nazivom "Obrok za obrok" koja će se održati na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od 25.11.2021. do 8.1.2022. Radno vrijeme bit će od 16 do 22 sata", poručuje fra Vladimir Vidović, voditelj Pučke kuhinje na Svetom Duhu.

Preduskrsno šišanje na Svetom Duhu

Korisnicima Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu vlasnici pet zagrebačkih frizerskih salona danas su ponudili besplatno šišanje.

FOTO Franjevci i na Božić dijelili hranu najsiromašnijima

Franjevci konventualci sa zagrebačkog Svetog Duha i na Božić su korisnicima Pučke kuhinje otvorili svoja vrata. "Iako nismo trebali raditi, sedam fratara i deset volontera odlučilo je na poseban način dijeliti zajedništvo na Božić s beskućnicima i drugim ljudima koji se nalaze na marginama društva", poručio je voditelj Pučke kuhinje fra Vladimir Vidović.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja