Budi dio naše mreže

Uključite se u Virtualnu utrku za Marijine obroke

Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osigurava obroke na mjestu obrazovanja, poziva sve da se preko društvenih mreža uključe u Virtualni tjedan za Marijine obroke od 25. do 30. svibnja.

/ at

Razne aktivnosti u koje se mogu uključiti podupiratelji iz cijele Hrvatske prikazivat će se svaki dan na društvenim mrežama od 25. do 31. svibnja. Tjedan će završiti humanitarnom utrkom u nedjelju 31.svibnja koju će moći trčati svi koji žele i mogu.

Kako sudjelovati?

Pronađite 5 kilometara u vašoj blizini, prijavite se na utrku putem linka i donirajte kotizaciju od 55 kuna koja će hraniti jedno dijete 5 mjeseci svakodnevnim školskim obrokom. Svaki trkač koji se odluči prijaviti na utrku na svoj će e-mail primiti personalizirani startni broj dva dana prije utrke. Trkači mogu isprintati startni broj i slikati se ili snimiti tijekom utrke kako bi sa svima podijelili atmosferu trčanja u svom gradu. Utrka će trajati kroz cijelu nedjelju, a najbolji trkači moći će podijeliti svoj rezultat iz raznih sportskih aplikacija na Facebooku Marijinih obroka i biti nagrađeni.

Sve dodatne informacije pratite na Facebook eventu Marijinih obroka ili na web stranici i uključite se u ostale aktivnosti virtualnog tjedna, kao što su kuhanje za Marijine obroke, čitanje knjige “Baraka koja je nahranila milijun djece”, vježbanje kao priprema za utrku ili crtanje s djecom te glazbeni petak za Marijine obroke. Knjigu će čitati Robert Kurbaša, kuhat će Karmela Vukov Colić i Doris Pinčić Rogoznica, s nama će na glazbeni petak biti Antonella Malis, Antonela Đinđić i Marko Kutlić  i učenici Glazbene škole Valpovo i Belišće pri OŠ M. P. Katančića, Valpovo.

Virtualni Tjedan / Foto: Marijini obroci

 

Obratite nam se

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja