Budi dio naše mreže

Ključna riječ: p-stjepan-ivan-horvat

SVJEDOČANSTVO Nema većeg od toga da se čovjek preda Božjem djelovanju i bude kao olovka u ruci svoga Stvoritelja

Katolička mladež i ove je godine, peti put zaredom, volontirala na najvećem festivalu elektroničke glazbe u Splitu. Čineći djela milosrđa, naviještali su radosnu vijest Evanđelja u susretu s mladima iz cijeloga svijeta. Za Hrvatsku katoličku mrežu svoja su svjedočanstva iznijeli Neda Balunović, Ante Vidović, Ivan Đordić i Lucija Srbljinović.

P. STJEPAN IVAN HORVAT Ni u jednom trenutku nisam se osjećao viškom tamo među "partijanerima"

"Za vrijeme samog programa na Ultri prišli su mi mnogi, jedni su se samo htjeli pozdraviti ili fotografirati jer su mislili da imam super kostim, opciju da sam pravi svećenik odmah su isključili, uvijek mi je bila zanimljiva promjena izraza lica kada shvate da sam uistinu svećenik, drugi su sa mnom podijelili svoje teške životne situacije, treći su me zamolili za molitvu za svoje potrebe, ili potrebe svojih bližnjih, a s nekima smo se pomolili zajedno tamo na samom Parku mladeži, to su bilo posebno snažna iskustva", istaknuo je p. Ivan Stjepan Horvat, misionar Krvi Kristove u objavi na društvenim mrežama.

Anđele, moja majka ima drugačiji glas

Hej, molim te, nemoj spustiti slušalicu! Nemam vremena za razgovor. Što želiš!? Trudna sam, 3. mjesec... Zašto mi to govoriš? Ne trebaju mi problemi! Očisti to!

P. Stjepan Ivan Horvat: "Znaš li što je Božić?"

"Znaš li da na Božić ne moraš imati savršenu frizuru i novi pulover? Znaš li da je Božićno drvce najljepše kad se kiti zajedno sa obitelji i da ispod njega ne moraju biti najskuplji pokloni, pokloni kupljeni na kredit, pokloni koje ćeš kasnije otplaćivati svaki mjesec, radeći dva posla i mrmljajući zbog toga jer su djeci već dosadile skupe igračke?", piše p. Stjepan Ivan Horvat na svojem Facebook profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

P. Stjepan Ivan Horvat: "Svaki čovjek u naš život dolazi s razlogom"

"Ništa što se događa oko nas nije besmisleno i ne dopusti da te obeshrabri. Na svaki susret, na svaku osobu i na svaki događaj, ma koliko težak za tebe bio, gledaj kao na priliku da nešto naučiš iz nje i da iz toga izađeš kao zrelija i jača osoba", piše p. Stjepan Ivan Horvat na svojem Facebook profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja