Budi dio naše mreže

Ključna riječ: humanitarna-akcija

Priključite se humanitarnoj akciji "Srcem za male heroje"

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira 2. po redu humanitarnu akciju "Srcem za male heroje" kojoj je cilj prikupiti dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja za Odjel Klinike za dječje bolesti KBC-a Split - Zavod za intenzivnu pedijatriju.

Sa Stjepom Gleđom Markosom za izgradnju ambulante prijeko potrebne misionarkama u Beninu

Sa zadnjim danima ožujka započela je humanitarna pred/uskrsna akcija u kojoj možete osigurati sebi vrijednu glazbu za vaše minute (kao i sate) molitve i meditiranja, a s druge strane - opet - puno ćete, kroz svoje malo, učiniti jer ćete pomoći misije u Beninu kako bi nahranili gladna usta afričke djece i osigurali njihovu toliko neizvjesnu budućnost. U toj plemenitoj gesti ovaj put ujedinili su se dubrovački tenor Stijepo Gleđ Markos i Facebook stranica 'Duhovna Glazba'.

Počinje korizmena akcija "Posni pereci u pomoć priteci" na zagrebačkom Svetom Duhu

Pučka kuhinja na zagrebačkom Svetom Duhu s prvom korizmenom nedjeljom kreće s humanitarnom akcijom "Posni pereci u pomoć priteci". Riječ je o prodaji korizmenih pereca, posnih zalogaja, prigodnih za izvršavanje posta o kruhu i vodi, ispred crkve sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu kako bi se korisnicima Pučke kuhinje osigurale namirnice za pripremu obroka.

"Palčići" završili humanitarnu akciju donacijom vukovarskoj bolnici

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" uručio je u četvrtak, 30. prosinca Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar medicinsku opremu za skrb o nedonoščadi čime je i završila akcija "Palčići za Hrvatsku" u sklopu koje je zajedno s akcijom "Vratimo Palčiće u Petrovu" prikupljeno više od 8,5 milijuna kuna.

Valovi dobrote iz Zaprešića zapljuskuju Banovinu

U emisiji "Novi valovi dobrote" u utorak, 14. prosinca gostovale su dobitnice Oskara znanja za 2021. godinu, Laura Leutar i Ana Vuković iz zaprešićke OŠ Antuna Augustinčića, sa svojim vjeroučiteljem Ilijom Nikolićem.

HUMANITARNA AKCIJA Podrška beskućnicima spavanjem pod zvijezdama

Adventska humanitarna akcija Depaul Hrvatske pod nazivom "Moja priča i moj dom" započinje 8. prosinca i trajat će mjesec dana. Usmjerena je na prikupljanje sredstava za pomoć beskućnicima i osobama u riziku beskućništva, korisnicima usluga Depaul Hrvatske.

Preduskrsno šišanje na Svetom Duhu

Korisnicima Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu vlasnici pet zagrebačkih frizerskih salona danas su ponudili besplatno šišanje.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja