Budi dio naše mreže

Ključna riječ: humanitarna-akcija

Udruga "Savao" treba vašu pomoć

P. Stjepan Ivan Horvat u objavi na svom Facebook profilu poziva sve ljude dobre volje da pomognu Udruzi "Savao" skupiti potrebna novčana sredstva za nabavu kombija koji će uvelike olakšati djelovanje ovoj Udruzi koja se posvećuje brizi za potrebite.

Održana humanitarna akcija Osnovne škole Nikole Hribara iz Velike Gorice

Humanitarna akcija "Na krilima radosti radosnim srcem za drugoga" Osnovne škole Nikole Hribara iz Velike Gorice uspješno je privedena kraju. Mali i veliki Hribarovci te njihovi prijatelji ponovno su pokazali koliko veliko srce imaju. Prikupili su ukupno 3003,33 eura, a 1000 eura dobili su od Grada Velike Gorice koji je ovu akciju podržao te im ovim putem organizatori akcije zahvaljujuju.

Zaklada biskup Josip Lang pokrenula akciju za siromašne i nemoćne

Zaklada biskup Josip Lang, umjesto božićne donatorske večere, ove godine pokrenula je akciju pod nazivom "Božićnica za naše siromahe". Prikupljena financijska sredstva Zaklada će podijeliti siromasima za koje se brine u Langovu domu u Maloj Gorici pored Petrinje kao i ostalima kojima pomažu diljem domovine.

Podržimo plemenitu akciju koju je pokrenula zajednica Arka

Udruga Korablja Arka pokrenula je njihovu dosad najveću dobrotvornu kampanju pod nazivom "Ljubav spašava svijet". Riječ je o akciji kojoj je cilj prikupiti sredstva kako bi mogla započeti izgradnja prve Arkine kuće za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama, ali i sve koji žele biti dio te zajednice. Voditelj Arke Miron Perić otkrio je za Hrvatski katolički radio način na koji im možemo pomoći.

Počinje humanitarna akcija „Obrok za obrok“

Humanitarna akcija „Obrok za obrok“ u organizaciji franjevaca konventualaca sa zagrebačkog Svetog Duha, održat će se na prostoru ispred Pučke kuhinje na Svetom Duhu od četvrtka, 30. studenog 2023. do petka, 22. prosinca 2023. godine.

1 2 3 5
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja