Budi dio naše mreže

Ključna riječ: humanitarna-akcija

"Palčići" završili humanitarnu akciju donacijom vukovarskoj bolnici

Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" uručio je u četvrtak, 30. prosinca Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar medicinsku opremu za skrb o nedonoščadi čime je i završila akcija "Palčići za Hrvatsku" u sklopu koje je zajedno s akcijom "Vratimo Palčiće u Petrovu" prikupljeno više od 8,5 milijuna kuna.

Valovi dobrote iz Zaprešića zapljuskuju Banovinu

U emisiji "Novi valovi dobrote" u utorak, 14. prosinca gostovale su dobitnice Oskara znanja za 2021. godinu, Laura Leutar i Ana Vuković iz zaprešićke OŠ Antuna Augustinčića, sa svojim vjeroučiteljem Ilijom Nikolićem.

HUMANITARNA AKCIJA Podrška beskućnicima spavanjem pod zvijezdama

Adventska humanitarna akcija Depaul Hrvatske pod nazivom "Moja priča i moj dom" započinje 8. prosinca i trajat će mjesec dana. Usmjerena je na prikupljanje sredstava za pomoć beskućnicima i osobama u riziku beskućništva, korisnicima usluga Depaul Hrvatske.

Preduskrsno šišanje na Svetom Duhu

Korisnicima Pučke kuhinje na zagrebačkom Svetom Duhu vlasnici pet zagrebačkih frizerskih salona danas su ponudili besplatno šišanje.

Poduzetnik o svom trošku gradi kućice za beskućnike

Župa Sv. Marije u Kitcheneru, u kanadskom Ontariju, dovršila je projekt pravljenja 24 kućice za beskućnike, prenosi nedjelja.ba. Projekt izgradnje kućica dimenzija 2,5x3 metra, koji je financirao mjesni poduzetnik, omogućio je skloništa onima u potrebi tijekom prve zime u pandemiji koronavirusa.

1 2 3
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja