Budi dio naše mreže

Ključna riječ: humanitarna-akcija

Kaštel Kambelovac: Ministranti prikupili novac za potrebite

Božićno vrijeme, vrijeme je radosti, obiteljskog slavlja, zajedništva, vrijeme kada bi svaki čovjek, u radosti i miru, raspjevanim srcem trebao slaviti silazak Boga među nas ljude. Dijelom takvom raspoloženju, iako poslije Božića, doprinijeli su ministranti iz Župe sv. Mihovila u Kaštel Kambelovcu darom za četiri obitelji.

Djeca na liječenju u Zagrebu trebaju smještaj. Pomozite im!

Udruga Ruah osnovana je prije sedam godina, za pomoć teško oboljeloj djeci, djeci s trajnim invaliditetom, kao i djeci s posebnim potrebama i teškoćama u razvoju te djeci slabijega materijalnog stanja. U Aktualnom HKR-a 11. studenoga novu akciju "Ciglica za kuću radosnih lica" predstavila je predsjednica Udruge Ruah Romina Mataušić.

Riječka pekarna mjesec dana prodavat će bitno jeftiniji kruh

Od petnaestoga studenoga do Božića pekarna Arena u riječkom naselju Turnić prodavat će jeftiniji kruh. Inicijativa je to Lulezima Qenaja, čiji sin Flamur je za HKM objasnio kako je došlo do toga i zašto to čine te što su točno odlučili.

Rudeški Boysi organizirali Memorijalni humanitarni turnir "Mario Budimir"

Rudeški su Boysi prošli vikend ispisali još jednu lijepu priču. Naime, prošli vikend organizirali su u Zagrebu Memorijalni humanitarni turnir "Mario Budimir" u spomen na prerano preminulog prijatelja i nogometaša Marija Budimira, a u sklopu turnira na igralištu OŠ Rudeš prikupljali su novac kako bi pomogli obitelji s petero djece čija je kuća u jako lošem stanju. Prikupili su 33,500 kuna od potrebnih 30 tisuća.

Priključite se humanitarnoj akciji "Srcem za male heroje"

Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira 2. po redu humanitarnu akciju "Srcem za male heroje" kojoj je cilj prikupiti dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja za Odjel Klinike za dječje bolesti KBC-a Split - Zavod za intenzivnu pedijatriju.

1 2 3 4
Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja