Budi dio naše mreže

Udruga Hrvatska za Život organizirala je svetkovinu sv. Nikole i darivanje malenih "spašenika" u župi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci.

/ at

Sv. Nikola jučer je posjetio spašenu djecu koje iz milja nazivaju “spašenici”,  te njihove majke i očeve u župi sv. Josipa na zagrebačkoj Trešnjevci. Dječici je darovao mnoge darove i krenuo dalje za Bugarsku i Rusiju, navodi Ante Čaljkušić, nacionalni predsjednik Inicijative 40 dana za život i predsjednik Udruge Hrvatska za Život.

Sv. Nikola, župa Sv. Josipa, Udruga Hrvatska za Život i Inicijativa 40 dana za život uljepšali su vrijeme došašća za 33 obitelji. Ovime se nastavlja promicanje kulture života u Hrvatskoj.

Hrvatska za Život, osim Incijative 40 dana za život, ima više programa kao što su Oprostom oslobođene, Prava ljubav čeka, Vikend srca Marijinog, Centar za Život te Tim za trudnice, majke i obitelji.

Ciljevi Udruge su buđenje svijesti o apsolutnoj svetosti i dostojanstvu ljudskog života, od trenutka začeća do prirodne smrti, promicanje vrijednosti i poštivanja života u skladu s objavljenom Božjom riječi i zakonima Katoličke Crkve te njegovanje ekumenizma, a ova dječica spašena od pobačaja primjer su njihova rada.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja