Budi dio naše mreže

Sisačka biskupija donijela je odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu studentskih stipendija zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“ u akademskoj godini 2020./2021. Natječaj je otvoren od 12. listopada do 2. studenoga 2020. godine, a na njega se mogu prijaviti studenti s područja biskupije.

/ ps

Preduvjeti za prijavu na natječaj su hrvatsko državljanstvo, prebivalište na području Sisačke biskupije, upis na neku visokoškolsku ustanovu u RH u akademskoj godini 2020./2021., 1. godina studija a s minimalnim prosjekom ocjena zadnja dva razreda srednje škole od 4.0 i minimalnim prosjekom ocjena obaveznog dijela državne mature od 3.5, 2. godine studija na više s minimalnim prosjekom ocjena od 3,5, poslijediplomski doktorski ili drugi studij te prijaviti se mogu oni koji za ovu akademski godinu ne primaju već neku stipendiju ili drugu novčanu potporu. 

Više o potrebnoj dokumentaciji za prijavu, kao i gdje ju dostaviti možete saznati na internet stranicama Zaklade. 

Imena studenata kojima će se dodijeliti stipendije bit će objavljeno na stranicama sredinom studenog te će se stipendije isplaćivati od prosinca 2020. do rujna 2021.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja