Budi dio naše mreže

"Prije godinu dana u neočekivanom potresu stradala je naša učenica Anamarija Carević. Iako još uvijek ne možemo dokučiti tajnu njenog iznenadnog odlaska, s ljubavlju se prisjećamo svega onoga gdje je Anamarija donosila ljubav i Boga u odnose sa svojim bližnjima."

/ dz

Danas nam je srce puno riječi koje ne možemo izgovoriti…

Prije godinu dana u neočekivanom potresu stradala je naša učenica Anamarija Carević. Iako još uvijek ne možemo dokučiti tajnu njenog iznenadnog odlaska, s ljubavlju se prisjećamo svega onoga gdje je Anamarija donosila ljubav i Boga u odnose sa svojim bližnjima.

Na današnjoj misi don Mihovil Kurkut pokušao nam je približiti Božju ljubav u svim situacijama koje nam život donosi, a osobito kada doživimo neizmjernu tugu i bol. Podsjetio nas je da nam Bog nije obećao da nećemo imati boli i patnje u životu, već nam je obećao da će u tim trenucima uvijek biti s nama – jedino tada naša patnja dobiva dublji smisao.

Zagledani u Njega i križ na kojem je Njegov Sin dao život za nas možemo pronaći snagu za dalje – sve dok nas ne primi u vječnost u kojoj vjerujemo da će nas Anamarija nestrpljivo iščekivati.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate prijedlog za vijest, pošaljite nam na info@hkm.hr

Rezultati pretrage za pojam:

Danas slavimo sv. Joakima i Anu, Isusove djeda i baku – savršen dan da se prisjetimo i naših ‘neopjevanih heroja